Reklama

Reklama

Vražedné horko

  • USA The Steam Experiment (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest osob je uvězněno a terorizováno v místních tureckých lázních. Uvěznil je bývalý profesor univerzity, který je násilím drží v extrémně teplém místě, aby dokázal světu, jak destruktivní vliv má oteplování na lidský organismus. Jeden detektiv musí nalézt lázně anebo souhlasit s publikací prací psychologa v novinách. Je to podmínka, kterou si stanovil únosce, než vypustí své objekty pokusů... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

juta 

všechny recenze uživatele

Špatně natočený a sestříhaný film, který mi chvílema střihy připomínal příšerný Slipstream s Hopkinsem, který nakonec dopadl o něco lépe. Nelíbil se mi výběr postav. Nechybí ani ukázka poprsí, které mě rozčiluje v každém filmu. Chování postav je opět velmi špatné, ale přeci jen člověka aspoň trochu zajímá, jak to dopadne a kdo za tím stojí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož když už má být v pátek „ten konec světa“, nebylo na škodu si pustit něco podobného. Kilmer se o tom dokonce zmiňuje. Jde o hodně průměrný film, možná podprůměrný – kdy jediné zajímavé momenty máme šanci shlédnout při „chcípání“ v tureckých lázních. Pointa filmu by ještě nebyla tak špatná, kdyby se toho ujal lepší kameraman. Roztřesená a rozostřená kamera ve spojení s nepřehledným střihem – místy se na to nedalo dívat. Podobně mě začaly srát stále se opakující scény s kolotočem. Slabých 50% ()

Reklama

isikud 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že Val Kilmer klesnul až takhle hluboko. Naprosto se ztotoňuji s předchozím komentářem PetraPana2 a sérii nepovedených věcí bych ještě rozšířil o úžasně stylově vybavenou výslechovou místnost a policejní stanici a pro mě nesmyslné prostřihy Kilmera stojícího před dětským kolotočem. Jednu hvězdičku dávám za moje osobní napětí, který z pánů, jestli Kilmer nebo vyšetřující polista se při výslechu rozbrečí dřív. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kilmer, Assante a Roberts. Tři moji oblíbení herci v jednom filmu, to přeci nemůže být tak zlé. A taky není. Scénář sice potřebuje trochu práce, ale je to slušně zahrané a hezky natočené. Rozhodně to není film roku, ale fakt nechápu, jak můžou mít kokotiny jako jsou např. Voskové děti, ve kterých také uvidíte A. Assanteho, lepší hodnocení než tohle. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Ještě, že tam napsali "The End" jinak bychom nevěděli jestli tohle je opravdu konec. Konec zajímavého příběhu zpracovaného úplně nezajímavě. Pokud se chcete zdokonalit v nadávkách tak by se vám tohle mohlo líbit protože Jessie a Frank jimi opravdu nešetří a polovinu svojí životnosti ve filmu nestráví ničím jiným (pokud chcete pouze nadávky doporučuji radši Blade trinity). Co především povzbudí chuť se dodívat na tento film dokonce je taktický manévr ve kterém tvůrci svlékli právě půvabnou herečku Eve Maruo a tak alespoň mužská část netrpělivě čeká, co se tak ještě objeví. Jinak dialogy jsou typicky americké: když hrdinové zjistí, že jsou v průseru někdo to nevydrží, někdo sedí opodál a někdo řekne: "musíme držet za jeden provaz a zvládneme to!" a to opravdu (ani se sundanými plavkami) na více jak jednu hvězdičku nestačí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama