Reklama

Reklama

Kluci jsou zpět

  • Austrálie The Boys Are Back
Trailer

VOD (1)

Dospívání může být dobrodružstvím na celý život. Joe (Clive Owen) pracuje jako sportovní novinář a se svou ženou Katy a malým synem Artiem tvoří očividně harmonickou rodinu. Až do okamžiku, kdy Katy náhle zemře na rakovinu. Film pojednává nejen o tom, jak se oba se ztrátou milované manželky a matky vyrovnávají, ale i o Joeově vžití se do role samostatného rodiče a přijetí odpovědnosti návratu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je něco, co mě bavilo, ale zároveň taky něco (někdo), kdo mě pěkně sral. Bavilo mě to, že i přes na první pohled jednoduchej námět se na to dalo koukat a člověk byl zvědavej, co bude dál. Nemalou zásluhu na tom měl C. Owen a jeho starší syn. To, co mě tam sralo, byl mladší syneček. Nejenom že byl rozmazlenej jak rozmazlenej malej fakan, ale taky byl ten synáček rozmazlenej jak zkurvysyn fakan. Přestože způsob výchovy se mi zamlouval. Ale co je moc, to je moc... Vyvrhnul jsem z toho závěr, jak nějakej vyvrhel, ale ten zní, že jednou a dost. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Just say yes..." C. Owen sa aj produkčne podieľal na snímke, ktorá automaticky žiadny komerčný potenciál ani cieľ nemohla mať. S takýmito "obyčajnými" príbehmi zo života to už tak väčšinou býva. Príbeh je pomerne dobre napísaný, len sa mi nedostal pod kožu tak, ako som si myslel. Napriek tomu ide o slušne pozerateľný štandard, v ktorom ma najviac zarazila výchovný metóda - "Just say yes", ktorú mala rodina napísanú na chladnička. Doprajte deťom takúto hlúpu metódu len na jeden mesiac a nebudete rozkazovať vy im, ale oni vám. "Tati môžem čokoládu?" áno... "Môžem ešte jednu?" áno... "A večer pred spaním a jednu do postele?" áno..."Môžem klapať kladivom po nábytku?" áno..."A môžem ti jednu zajebať po tej plešivej hlave?" no..., áno, udri si...Just say yes! a je po vás, pretože deti bez dozoru a rešpektu - hotoví teroristi! 60%. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že toto drama zahřálo. Slušný děj a situace, kdy se rodina musí vypořádat ze smrtí manželky a maminky. Je sakra težké se s tím vyrovnat a dál žít. Nechtěl bych být v kůži manžela a tatínka. Najednou se musí vyrovnávat nejen sám ze sebou, ale i se svým klukem, který to navíc taky dává najevo a to už je doslova k zbláznění. Jen se zkuste do takové role vžít.. Tetnto snímek je založen na pravdivé události a já jen doplním, važme si, že jsme zdraví a také že je zdravá naše rodina či blízcí a že je máme!! 70% ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, jehož kouzlo podporuje kamera, střih, nápaditá režie i herečtí představitelé. Krásné australské scenérie pomáhají jako kulisa v pozadí, ale prim hraje příběh, v němž se reflektují podoby dospívání, které v případě dospělého člověka projednou nepracují s vlastnostmi jako infantilní a hloupý. Clive Owen využívá své herecké protředky, kterými mě zaujal v Potomcích lid,í a Hicks si ho dobře vybral, protože tady je může perfektně využít. Na snímku je zajímavé tempo, neboť může zapůsobit uspěchaně. Většina scén je velmi krátká, následují za sebou v rychlém sledu, ale jsou dostatečně vyvážené na to, aby ukončené scény nezanechaly nedořečené problémy. Zkratkovitost využívá velmi pečlivě a děj tak odsýpá, aniž by zapomněl něco rozvinout. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Lépe to snad ani nešlo - lidské, citlivé (tak akorát), v nádherném prostředí, s úžasnými dětskými herci a pro mě asi nejlepším Clive Owenem vůbec a hlavně je to tak věrohodné, jako by se jednalo o nenásilné proniknutí do života jedné rodiny nerodiny, kde se dějí obvyklé neobvyklé situace, které se prostě stávají. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa od 29. septembra do 28. novembra 2008 v Južnej Austrálii. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Harry (George MacKay) s Artiem (Nicholas McAnulty) sledují televizi, vysílají australský horor Krvavá laguna (2007). (Petulka88)
  • V Nemecku sa mal film premietať v kinách od 28. januára 2010. Distribútor Walt Disney Studios ho nakoniec vydal iba na DVD a zdôvodnil to tým, že očakával slabý predaj vstupeniek. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama