Reklama

Reklama

The Haunting of Sorority Row

  • Slovensko Smrtiaci sľub (více)

Samantha Willows (Leighton Meester) je prváčkou na univerzite a snaží sa dostať do dievčenského spolku. Zisťuje však, že tento spolok prenasleduje duch mŕtvej členky, ktorý sa chce pomstiť. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

runner85 

všechny recenze uživatele

Horor to v žiadnom prípade, skôr mysteriózna romantická komédia ... Leighton Meester konečne dostala hlavnú rolu, škoda len že v slabšom filme ... ale inak som sa celkom bavil ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka televizní verze náhodně vybrané části knižní série Stopy hrůzy pro jedenáctileté fanynky žánru. V té nejkýčovitější a nejneoriginálnější duchařské verzi. Ale zase tak úplně špatné to nebylo a obsazené to bylo zajímavě. A musí se nechat, že v závěru se s pointou aspoň trochu snažili. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Béčkový až céčkový horor, jenž mě ale neurazil ani nenudil, takže se na to dalo hodinu a půl dívat a občas se trošku bát. Scénář je však totálně provařený a podobnou zápletku jsme všichni něsčetněkrát viděli. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nie velmi originalny snimok...takychto filmov som videl uz celkom dost:) Ale nebolo to az take zle aj ked miestami dost predvidatelne ako som uz spomenul. Herci a herecky na kanadsky video film celkom slusni a na jedno pozretie v uprsany stredajsi vecer docela vhodne. Jedna vec ma vsak dost zarazala a to ta ze preco boli v sesterstve iba 3 clenky ked do toho domu by sa zmestilo niekolko dost pocetnych rodin....asi neboli penaze na zaplatenie dalsich "sestier":) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice žádný převratný horor to není, ale moje srdíčko poskočilo štěstím, že se můžu po dlouhé době zase podívat na něco klasického. Po všech těch pokusech a experimentech, už se mi hnusí koukat na nové horory. Čtveřice dívek z univerzitního spolku nabírají nové členky, které musí projít zkouškou. Po nehodě první a smrti druhé začínají vyplouvat na povrch staré hříchy. 75% ()

Reklama

Reklama