Reklama

Reklama

Psychotica

všechny plakáty

Obsahy(1)

Fanatický student medicíny vyvinul sérum, které způsobuje extrémně realistické vize. Když si ale jeho dívka také vezme sérum, začíná mít děsivé vize z vlastní smrti..... a má si tu smrt vybrat. (JoseIII)

Recenze (8)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono pointu to špatnou nemá, ale to předtím je než dějem, spíše jen sledem různých možností, jak sprovodit ze světa mladou dívku. Zbytečně dlouhým sledem, prošpikovaným snad až zbytečnými úseky (vizuální doprovod dívčího vzpomínání jak se dostala tam, kam se dostala), které navíc až polopaticky vysvětlují některé informace, které stačilo buď jen naznačit, nebo snad i vypustit, já bych je k pochopení a bezproblémovému sjetí příběhu snad ani nepotřeboval. Jako praktické cvičení mladého začínajícího filmaře (případně filmařky potažmo obou v množném čísle) to vůbec není špatné. Je to nápadité, jde vidět, že se tvůrci nebojí, kamera je v pohodě, střih zajímavý, hlavní hrdinka se poměrně snaží, jen ten chlap je trošku polenoidní a nepřesvědčivý. Film mohl být klidně kratší, díky pointě, na které vlastně celý stojí, by mu zkrácení nijak neuškodilo. 2,5* ()

Ten Druhy odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne omylom som natrafil na tento film, natoločený v štýle domáceho videa a už po 10 minútach som mal jasno, nielen v tom, že nepozerám Psychoticu (Nostrum, 2010), ktorú som vlastne ešte nevidel a nemôžem porovnávať, ale aj v tom, že na nízkom hodnotení filmu sa pravdepodobne väčšina divákov zhodne, a zrejme ani okrajové publikum neuspokojí. Filmu chýba rotácia, vnútorná logika a presvedčivejšie obrazy, akékoľvek uveriteľné hranie. ()

iolaos odpad!

všechny recenze uživatele

ultralevný, technicky absolutně nedořešený a hlavně nezábavný gore odvárek, odehrávající se na cimře 3x2 metru s cca 18 starou blondýnou a jejím trýznitelem, který jako by z oka vypadl martinovi z Luneticu v časech, kdy ještě nefetoval....Psychotica je jasný příklad amatérského torture shitu, jehož tvůrci ani tak nešlo o prožitek diváka samotného, ale uspokojení samého, případně jeho vyjetých kamarádů.. Po dvacetipěti minutách jsem toho měl plnou prdel, po třičtvrtě hodině vypnul ... půůrových deset procent 1/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia nemecka ko*otina,ktora sa snazi sokovat svojim obsahom,ale ako vzdy,dopadne to na ho*no,jedna hviezdicka za ake take gore efekty...:-) ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Psycho dej nemusí byť vymyslený.  Experimenty spojené s návrhmi pre trýznené obete, aký druh smrti si skrze séra môžu vybrať, sú možno inšpiráciou pre budúcich vedcov prevádzajúcich nehumánnu a nemorálnu eutanáziu. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Extra špatný, extra trapný, extra dementní, extra laciný a extra nezáživný rádoby horor. Žádný příběh, dva herci z nichž herečka sbírala průpravu maximálně ve filmech pro dospělé a onen rádoby herec snad ani tam, možná by mohl dělat reklamu na záchodový mísy, protože to je asi strop jeho rádoby herectví.Kromě jedný cimry a dvou neherců se ve filmu objevilo jen větší než velké množství malinovky a větší než velké množství nudy. Stoprocentní odpad! 0% ()

Reklama

Reklama