Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve-O je jedním z hlavních herců skupiny Jackass a profesionální kaskadér. Díky jeho vylomeninám ho zná celý svět. Dokument Demise and Rise ovšem popisuje jeho druhou stránku, tu kde se z něj stává jedinec závislý na drogách a alkoholu. Steve-O prošel vězením, drogovou i psychiatrickou léčebnou. Dokument zachycuje výpovědi jeho rodiny a blízkých přátel, kdy byla jeho situace mnohdy nezvladatelná. (Cliff Booth)

(více)

Recenze (5)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Náhled do života legendy Jackassu, poukazující na krutou realitu jeho na první pohled perfektního života hvězdy a řešící příčiny a následky jeho relativně dlouhodobé drogové závislosti. Nutnost pro všechny fanoušky Jackass a Wildboyz. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

zajímavý. velice zajímavý. věděl jsem, že celá ta banda jsou feťáci a alkáči, ale netušil sem, že steve - o byl až tak mocně v prdeli. poznatky: rajskej plyn is a hell of drug (!!!) a optimistické vyznění velké! aneb když se z toho dostal von, tak už může každej .) ovšem soudě dle osobních zkušeností, pravděpodobně ne v čr ani na slovensku. nelíbilo se mi znevažování rapové subkultury. To, že člověk začne rapovat, z něj přece nemůže dělat automatickou trosku. ale je fakt že to třeba bylo myšleno jinak a bez titulků jsem toho bohužel příliš nepochytil. dokument na ytb zde: https://www.youtube.com/watch?v=HJ6b5PO-NvY ()

Pesosek 

všechny recenze uživatele

Povedený dokument o životním osud Steve-O, hovádka z Jackassu. Z šíleného komika a kaskadéra se stává troska závislá na drogách, až se dostává na samé dno. Doplněno o spousty scének s jeho parádními čísly, výpovědi přátel z Jackassu, rodiny. ()

Reklama

Reklama