Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máša se po nevydařeném manželství stáhla do ulity skromné profese: překládá vážnou literaturu. Finanční tíseň ji donutí přijmout nabídku na tlumočení semináře anglického loutkáře. Tom předvádí mladým Rusům loutku, kterou pojednal jako své lepší alter ego. Její vtipné hlášky zpochybňují a korigují Tomovy pohnutky. Zřejmě proto netýkavka Máša, odhodlaná ignorovat mladíkovu dotěrnost, neodolá výzvě jeho mluvčího. Proti svým zásadám a k vlastnímu překvapení najde zalíbení v nepředložených akcích iniciovaných vynalézavým Tomem. Oboustrannou zamilovanost však komplikuje neadekvátnost citů nesourodého páru… Režisérka si pohrává s růzností povah a mentalit protagonistů své rozverné love story. Utahuje si z ruské sexuální zakomplexovanosti i ze sebestředné nevázanosti západního ražení. Děj ozvláštňuje klipovými postřehy, gagy a náladovými záběry rušných ulic současné Moskvy. [44. MFFKV 2009] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

bassator 

všechny recenze uživatele

44th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2009 - Nádherný film, úžasní oba hlavní hrdinové - uzavřená Máša která se neuvěřitelně změní a strašně vtipný, zábavný a hlavně i trochu krutý Tom... Závěrečné scény jak vystřižené ze Ztraceno v překladu... Opravdu úžasný zážitek... - 95% ()

Reklama

inee 

všechny recenze uživatele

Skvělý film. Naprosto mě uchvátil kontrast postav a jak dokázal Tom změnit Mášu ... A osobně bych chtěla mít taky takové svědomí jako je Diggy, který je vtipný, neodolatelný a vždycky se trefí do černého ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama