Reklama

Reklama

Recenze (6)

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, ale nemohla jsem to dokoukat! Chtěli prý vzdát poctu Ghostbusters, "neziskový film fanoušků". Podle mě by bylo lepší, kdyby tento film raději nenatočili... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Celovečernú stopáž už Braxtan a jeho parta bohužiaľ neutiahli. Film má neuveriteľne veľké množstvo hluchých miest - zhustiť to do tradičnej polhodinky (tých pár dobrých vtipov a už tak dosť riedky dej), mohla to byť opäť "pecka". Holt, niekedy je menej viac ;) ()

12055 

všechny recenze uživatele

Především by se slušelo říci, že se jedná o neziskový amatérský film, natočený partou fanoušků původních Ghostbusters. Celý film si můžete stáhnout nebo pustit na http://www.returnoftheghostbusters.com. Na tyto poměry není zas tak špatný, místy je to vcelku zábava i když charakteristické atmosféry původního filmu bohužel nedosahuje ani zpoloviny. ()

Kyblik78 odpad!

všechny recenze uživatele

V prvom momente som si myslel, že som omylom spustil nejaký pornofilm. Zúfalé technické spracovanie. Kamera v štýle oslavy narodenín ( tam je však lepšie nasvietenie). Efekty ako z počiatkou kinematografie. Niečo strašné, ak sa dá vyhnite sa tomuto filmárskemu počinu. ()

Reklama

Reklama