Reklama

Reklama

Vrána: Město andělů

  • USA The Crow: City of Angels (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stali se nepohodlnými svědky rituální vraždy futuristického gangu, a tak museli Ashe Corvin se synem zemřít. Okolnosti jejich smrti se donekonečna záhadně zjevují dvacetileté dívce Sarah. Až jednoho večera ji odvede Vrána do opuštěných doků, kde došlo k celé tragédii. Sarah je svědkem toho, jak Vrána znovu oživuje duši mrtvého Ashe. V den oslav Svátku mrtvých se znovuzrozený Ashe vydává do ulic, aby pomstil smrt svého syna a ochránil Sarah, která má být další obětí nelítostného gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No teda dost ale dost velké zklamání po nabušené a bezchybné jedničce. Perez rozhodně nemá to charisma jaký měl Lee. Protivníci jsou špatní, snad kromě celkem dobrého Popa, třeba hlavní záporák je tak divnej a vypadá jak pravá buzna. A i když byl příběh prakticky nezměněn tak sem se děsně nudil. Ale ted ty pozitiva, je to přeci jen Vrána takže se na to dobře koukalo, příběh je prakticky nezměněn a hudba je opět skvělá. Holt jsem čekal asi moc protože jsem dostal dost slabé pokračování který se kromě Popa může pochlubit tím že zde prakticky začínal můj oblíbenec Thomas Jane. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Scenáristický recyklát s až příliš podobným mstitelem rozjíždějícím nenápaditou vyvražďovačku nevýrazných záporáků s nedostatkem akce a velmi blbým finále. Ale zfetovaně přefiltrovaný vizuál, pěkně zakouřené miniatury a pustošivá výprava jsou fajn, stejně jako to, že tu cítíte určitý postup rozkladu světa od prvního dílu. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Jaké je pokračování kultovní Vrány? Vysvětlím to takhle; Představte si film Vrána z roku 1994. Představte si celý ten příběh, ale místo geniálního Brandona Lee (R.I.P.), si představte špatného herce. Odmyslete si skvělou atmosféru a vizuál, díky kterým jsme Vránu všichni milovali. Taky si dosaďte na místo záporáka zmateně brblajícího černocha (Nejsem rasista!). Zapomeňte na akční sekvence a místo nich si představte zběsile postříhané scény s pokusy o akci. Výsledkem se stane Vrána 2: Město andělů. Tahle recyklace se opravdu nepovedla. 1 hvězda. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Dvorní režisér kultovní novogotické skupiny The Cure Tim Pope natočil druhý díl snímku Vrána. Pokus o vytvoření podobné novogotické stylizace mu celkem vyšel, ale celý snímek je až příliš artistní a přestylizovaný. Co bez problémů utáhne videoklip, to je na celovečerní film málo (nebo možná hodně?). Novogotická či postpunková image se tu míjí s uměním. A o názory tady samozřejmě nejde... (hvězdičku navíc strhávám za to, že tu absentuje dobrá rocková hudba, kterou bych apriori čekal...) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Život je jen sen na cestě ke smrti. Láska je silnější než smrt. Touha po pomstě je silnější než droga. Tma, špína, všudypřítomná lůza a mezi tím vším Vincent Perez a Mia Kirshner trpící podivnými sny. Mia Kirshner dostává skutečně zajímavé role. Že by se Iggy Pop inspiroval sám u sebe? Mimochodem, ta motorka, na které jezdil, byla dobrá. Rádoby temná a perverzní atmosféra filmu jedině ubírá, než aby mu pomáhala. Spousta věcí působí jen jakoby na efekt. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní i „Sean Olson“ od skupiny Korn. (Terva)
  • Iggy Pop se měl objevit v roli Funboye původně už v prvním snímku filmové série. Kvůli časovému vytížení se však mohl zůčastnit až natáčení tohoto pokračování. (korbitch22)
  • V den oslav Svátku mrtvých hraje v ulicích kapela Deftones a hraje song "Teething", který se také objevil na soundtracku k filmu. (Eldrick)

Reklama

Reklama