Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Již druhá speciální epizoda seriálu ROBOT CHICKEN s tématikou hvězdných válek, parodující různé momenty ze všech šesti epizod Lucasovy série. (Elegnor)

Recenze (46)

kubas369 

všechny recenze uživatele

Pro fandy jasná záležitost, pro ty co film jen vyděli by to taky mohla být sranda ale né asi taková jako pro ty blázny, ke kterým taky patřím, co tohle žerou. Ale ano zkopíroval jsem komentář z prvního dílu protože hodnocení a úroveň srandy zůstává stejná tak proč by nemohl být stejný i komentář, že :). ()

Rimer545 

všechny recenze uživatele

Darth Vader: Kdo je tohle? StormTrooper: Á! lorde Vadere, to je moje dcera, její matka říká, že s ní trávím málo času. A upřímně má pravdu, sice dostanu padáka, ale seru na to. Mám rád svoji dceru. Darth Vader: To mě vážně hřeje u srdce Vaderovi dovedou zajatce. Darth Vader: Co jste udělali s těmi plány. Tady Garry se neschází se svou dcerou, kvůli lidem jako si ty!!!!! :DDDDD ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Boba má teď světelný meč!!!! A je to zmrtvýchvstání....debílkové!!!.......(Říká Boba, když mečem masakruje Ewoky) Dneska je den, kdy si rodiče berou do práce své děti, pane Vadere. Máte děti?........ Jedna hláška za druhou, sranda, parodie, krev, brutalita, akce a dobrodružství. DIALOG: VADER - Chutná vám to jídlo? LEIA - Na naší planetě bylo chutnější, ale pak jste ji zničil!!! VADER - Ach tak, tahle planetka? Prosím, prosím nenič mě!!! Jsem neškodná planetka!!! ........Palte podle uvážení!!!!!...... TOHLE JEŠTĚ NESKONČILO.... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního parodického počinu je tohle mnohem víc ve stylu Robot Chicken. Vkrádá se otázka, proč tedy dělat celý speciál. Krom toho mi neseděl ani rámcový příběh lovců odměn, což zase podněcuje otázku, k čemu je podávaný ve formě sketch show. To původní kouzlo nápadu se zkrátka trochu vytratilo a dostaví se mírný pocit monotónnosti. Myslím, že bych hodnotil stejně, i kdybych neviděl první díl, jelikož dohnání situací do absurdna je tu podstatně méně, celé je to víc při zemi a jak jsem řekl, rámcový příběh škodí formátu. Jsou tu ale i dost solidní fóry, viz například Dr. Ball nebo „not crazy about the name.“ ()

Elegnor 

všechny recenze uživatele

Úžasný, neskutečný, skvělá porce zábavy v tak krátkém čase. Jakožto fanoušek originálních Star Wars jsem vyloženě nadšen. Rozhovor hologramu císaře s Vaderem je co do vtipu bezkonkurenční se vším co jsem v poslední době viděl a ukázka jak to dopadne, když vezme Stormtrooper dceru do práce nebo konverzační pusto u jídla v oblačném městě tvoří s ostatním dokonalou směsku různorodého humoru, který ale určitě nikoho neurazí.. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Ačkoliv se jedná o paodii, snímek pokládá řadu zajímavých otázek, které v sáze Star Wars nebyly vysvětleny nebo zodpovězeny. (Mandalorian)

Reklama

Reklama