Reklama

Reklama

Ztraceni v hlubinách

(TV film)
  • Česko Kráter pod městem (více)

Obsahy(1)

Po zemětřesení náhle zmizí jezero v Porúří. Geoložka Nina pátrá po příčině a zjistí, že voda unikla do šachet bývalých důlních závodů. Nina si uvědomuje, že se nejednalo o ojedinělou záležitost a podobná událost hrozí i v budoucnu, tentokrát by však už mohla mít katastrofické následky pro místní obyvatele! (oficiální text distributora)

Recenze (17)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek nevymykající se zavedené avšak už poněkud omšelé šablony. Opět někdo přijde na blížící se katastrofu a opět tomu nikdo nevěří. Tvůrci si toho zřejmě byli vědomi a tak do děje zakomponovali roušku detektivního žánru. Značná televiznost je nepřehlédnutelná a takže po výpravné stránce nelze hledat nic vyjímečného. Na televizi tedy vcelku přijatelné, ale jinak není vůbec o co stát. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad na film a fakt chtělo by to větší rozpočet protože mohla to být velká bomba. ()

Reklama

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Na německou televizní tvorbu se kvůli její "kvalitě" zásadně nedívám. Protože mám ale rád katastrofické filmy nebo alespoň filmy říznuté nějakým nebezpečím, udělal jsem pro jednou výjimku. Jaké bylo mé překvapení - Kráter pod městem je nejlepší drama jaké jsem kdy viděl... kecam :-) Ale tak jo, jednou se to dalo celkem bez újmy shlédnout. Efekty byly spíše úsměvné, ale ta podzemní část ušla a ještě byla zpestřena menším dramatem v podobě přítomnosti vraha a problémů z toho vyplývajících. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Německý film, který měl být nejspíše katastrofický a možná trochu i thriller, ale to se mu moc nepovedlo. Je to typický televizní film s malým rozpočtem, naivním příběhem a absolutně bez kouska napětí. Jednou se to dá vydržet, ale to je vše. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Plavu si ani nevím jak... prsatá milá plave znak... Najednou ŽUCH, CUC! Do ucha... už nám voda NEšplouchá." Oceňuji romantický úvod, s dvěma milenci doslova VE VÍRU vášně, jen místo sexu je to vcuclo do podzemí... i s celým jezerem! Deutsche Asylum? Warum nicht. No a co. Nebylo to o nic blbější než většina amerických katastrofických filmů. Sice žádný Grand Canyon, jen taková normální džuzna pod městem, velikosti jednoho stadionu (vč.tribun a diváků), ale tím líp. Nejsme megalomani, jen skromní Evropani, nám to stačí. Žuch-krimi zápletka v poho, geologické krávoviny se nekonaly, výbušniny byly funkční, vražda v podzemí tajemná, co chtít víc? A to víc jak hodinové courání v podzemí, chodbami již vytěženého a zakonzervovaného dolu, jsem si fakt užíval, s nostalgickou slzou v oku - v mládí jsem totiž pár let fáral na šachtě na Ostravsku. Tak holt jako správný stachanovec splním plán na 150% Přeloženo: plán byl vyrubat dvě hvězdy, já vyrubal tři. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama