Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1983 se trojice přátel Andreas, Matthis a jeho sestra Katja rozhodli uprchnout přes berlínskou zeď do svobodného světa. Matthis však byl zastřelen během útěku, na druhou stranu se dostal jen Andreas, který netuší, že Katja s ním čeká dítě. Utéci se jí nepodaří, a tak se s Andreasem setká až po letech… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (3)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád filmy s podobnou tématikou a nebo je nostalgický typ, tak určitě nebude výrazně zklamán. Zároveň ani maximálně nadšen. Na to, že je to dvoudílný TV film, tak je to dobře natočeno. Herecké výkony jsou obstojné. Škoda jen, že je to celé, tak nějak dlouhé a dát si to v kuse může být pro někoho záhul. Pokud si, ale každý den dáte jeden díl, tak se to dá. Klidně bych to celé sestříhal na cca 90-120min a zkusil to promítat v kině, např. při " Dnech evropského filmu ". Taková menší zajímavost na závěr: Velká část filmu byla natočena v Praze. Berlínská zeď byla postavena v Holešovicíh. Bohužel žádný z českých herců si zde nezahrál. ()

Kubo90 

všechny recenze uživatele

Tie električky ČKD Tatra T6 ma dostali, ešte aj dopytovacie tlačidlo mali v tom filme, to nikto zo štábu nad tým nerozmýšľal, keď ich tam filmovali. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama