Reklama

Reklama

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem slušná směska videí. Když se zrovna nesoutěží v tom, kdo skočí do hoven lepší salto, nebo kdo se více poblije, tak se na to dalo koukat. Opět nám během 90 minut byly představeny snad všechny druhy hoven, ale sešla se tu i spousta scének z města mapujících lidské reakce na nevšední situace. Takové mám prakticky z celého Jackass nejvíce rád. V hlavě mi uvízly třeba luxusní nápad s nevidomým šoférem, nepozorný táta, velmi pěkně vypadající útěk liliputa před rozzlobeným tlouštíkem, či nezapomenutelná exkurze do městečka Mianus [čti Máj ejnus]. Horší tři! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se chce podívat, jak si druhý namlátí a rozemele své genitálie, tak prosím vstupte. Pro mě odpad! ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Já nevim, všechno to blití k tomu... Asi jsem už moc stará, že se prostě většině z toho nesměju.... EDIT: Ok, omládla jsem a směju se. :D ()

Mayers 

všechny recenze uživatele

Nostalgie. Ve svý době totální šílenost a úlet, dneska už lidi na kameru předváděj větší voloviny...každopádně začátek toho všeho. Škoda, že s nima nevydržel Dicamillo. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem toto neviděl hnedka na začátku a už jsem viděl daleko lepší jejich filmy. Možná by to pak získalo lepší hodnocení. ()

burg 

všechny recenze uživatele

V jŮeSEj je očividně možný všechno - proslavit se tím, že se nechám pokousat krokodýlem, seřezat basebolkou, postřelit, pobodat, narvat si kaktus do trenclí, nacvakat na sebe desítky pastiček na myši, pouštět si do koulí el. proud a navrch si nechám narvat do řiti angličák.A to jsem ještě vynechal ty další nechutnosti, kdy všechny tělní tekutiny a obsahy lidských orgánů tekly proudem. Ale překvapivě to fakticky funguje! ()

Reklama

Reklama