Reklama

Reklama

Jackass: Volume 3

  • USA Jackass: Volume Three
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nejzábavnější americká domácí videa z nechvalně proslulé série Jackass ze stáje hudební stanice MTV. Johnny Knoxville a jeho parta bláznů opět dráždí svoje zdraví, vaše bránice i žaludek... (cmman)

Recenze (22)

juta 

všechny recenze uživatele

Další slušný nářez. Co bych vypíchnul, tak kadibudka byla suprová. Nechápu proč ještě mezi olympijské hry nebyl zařazen Spermaton. Johnnyho přibližování k lidem a pak ten jeho ksicht když od nich odcházel, jako by se nic nestalo a některé šoufky na lidi byly dost brutální. Dostal jsem chuť na vaječnou omeletu :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle slovo je podle mě vystihující pod pojmem Jackass! Šílené kousky u kterých zůstává rozum stát velmi (mě teda rozhodně) pobavili. Je to taková malinko hardcore zábava, ale rozhodně neurazila, ba naopak hodně pobavila. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Možná lepší než volume 2 ale Jackass už mě prostě nemuže zklamat. Opět jsem se nasmál a to mi stačí. Knoxvilla a jeho bandu jsem si hodně oblibil škoda že už možná nic nenatočí. :( ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než regulérní díly. Je vidět, že v těchhle výplních mezi filmy použil Tremaine "odpadový" materiál, který Jackass natočili. I když je to vlastně to nejslabší, pořád ještě je to velmi dobrá zábava, která sice nedosahuje běžné geniality, ale nenáročného diváka nejednou přiměje k dementnímu smíchu. 70% ()

moviefilm odpad!

všechny recenze uživatele

Let´s just be honest:Toto je ten najnechutnejší film, ktorý som v živote videl. Najväčší brak kinematografie. Pri jeho sledovaní ma asi štyrikrát naplo a zasmial som sa iba dvakrát (pri scéne na golfom ihrisku a pri scéne s chemikáliou). Toto nie je komédia, ale najnechutnejšia dráma, ak nie vôbec horor. Film viac na zaplakanie, ako na zabavenie... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabší Volume,a celkovo aj jackass, niektoré scénky však pobavili, ale bolo ich žalostne málo . Tie prvé diely sú o triedu lepšie. Škoda. 3* ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Další díl přehlídky nechutností, oplzlostí a nesmyslů, které se dají dělat kdekoli a načemkoli. Pro mě hnus a nic jiného, rozhodně nic originálního. ()

Reklama

Reklama