Reklama

Reklama

Platoon of the Dead

všechny plakáty

Skupina vojáků vyrazí do lesa, aby si tam odbili trénink. Když se blíží tma, rozhodnou se strávit noc v na první pohled opuštěném domě. Brzy se ale ukáže, že dům není opuštěný a že se manévry stanou bojem na život a na smrt. Z lesa totiž vylézají krvežíznivé Zombie a jejich jediným cílem jsou vojáci. (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků vyrazí do lesa, aby si tam odbili trénink. Když se blíží noc, rozhodnou se strávit noc na první pohled v opuštěném domě. Brzy se ale ukáže, že dům není opuštěný a že se manévry stanou bojem na život a na smrt. Z lesa totiž vylézají krvežíznivé Zombie a jejich jediným cílem jsou vojáci.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla děsná sračka, věděl jsem že to nebude nic extra, ale taky jsem čekal aspoň lehce zábavnou kravinu u který vypnu mozek a budu se bavit. No a nebavil jsem se ani trochu. Když sakra nemám jako režisér peníze tak proč se snažím do filmu nacpat efekty? Proč se ve filmu docela často střílejí lasery? Proč ne jednoduchý efekty kulek? To je jedna z mála věcí které mi vadily, další byl začátek který nás vtrhne do lesa a hned vydíme nějakýho generála připíchlého na větvi, bez vysvětlení prostě hned hozeni do "akce". Další z naprosto debilních věcí jsou herci kteří nedokážou zahrát ani minimum. Tohle je prostě sračka. A jak jsou na tom zombíci? Nejsou sice nejhorší co jsem viděl ale jsou i tak dost špatní, některé se tvůrci ani nesnaží zamaskovat. Nemá cenu se nějak u tohohle filmu pozastavovat, všichni se mu raději vyhněte, jinak neříkejte že jsem vás nevaroval. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Za dobu co se věnuju (nejen) hororům, jsem už viděl ledasco a fantasmagorie všemožných tvůrců nemá hranic, ale pořád se najdou tací, kteří mě dokáží nemile překvapit. A toto je jeden z těch případů. Film natočený za zhruba 20 000 dolarů nám nabídne velmi mrzkou podívanou a o nějaké kvalitě si můžeme nechat jen zdát. Režisér Bowker zřejmě pozval své známé a sousedy a za pivo a párek natočili tuhle nehoráznou zombie srajdu.    Veškeré peníze investoval do trapných laserových efektů, plastových pistolek, plynových masek a maskáčů. Jen škoda, že více pozornosti nevěnoval samotnému příběhu a kočírování té bandy amatérů – co jsou označení jako herci. Jejich výkony byli naprosto tragické, ostatně stejně jako celý film. Jediné co snese přísnější měřítko, je samotný plakát. A to bylo sakra málo.    Místy děj nedával vůbec smysl, postavy se chovaly naprosto retardovaně, proběhne tu několik rádoby zvratů a já hned několikrát děkoval tomu, kdo vymyslel rychlé přetáčení. Protože na to, že tento film netrvá zas až tak dlouho, tak vydržet až do samotného konce – jo to bylo doslova utrpení. 10% ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Keby tie peniaze štáb radšej prepil a nič nenatočil, určite by malo menej ľudí silné bolesti hlavy a žalúdočné problémy... ()

Papercut odpad!

všechny recenze uživatele

Takovouhle kopu sraček aby člověk pohledal. Do teď mi neni jasný o co se pan "režisér" s tímhle svým výtvorem vůbec snažil. Parta troubů, která s plastovejma hračkama "Made in China" běhá 20 minut po lese a hodinu se snaží řešit přitroublý melodramata v dementnim domě. Korunu všemu dává kozatá paní, která z ničehož nic vyběhne z lesa a hořčiče místo krve těch pánáků odvážně to nazývaných zombie. Tomuhle paskvilu se musí člověk vyhnout obrovským obloukem nebo přijde k vážnému traumatu! ()

Reklama

Reklama