Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohle byla úplně první komedie Budem Spencerem a Terence Hillem, co jsem viděl, a asi pro mě zůstane tou nejlepší od této bitkařské dvojice. Nejsem nijak velkým přívržencem tohoto typu humoru, ale v dobách socialistického Československa hold patřily jejich filmy k tomu nejlepšímu a nejzábavnějšímu, co se v TV a v kinech vůbec objevovalo, takže ty 4 hvězdičky jsou spíše ze sentimentu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ťa hnevá?“ – „Všetko.“ Tak toto je sila. Dvojica Spencer a Hill bola odjakživa skvelá, ale akčná komédia AK SA NAHNEVÁME, BUDEME ZLÍ sa obzvlášť vydarila. Skvelé slovné i fyzické gagy (horiace auto), choreograficky perfektne zvládnuté akčné scény a skvelá zábava. Keď to títo dvaja frajeri rozbalia, je sa na čo pozerať. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Konečně spokojenost. Po sérii těch „méně dobrých“ filmů mé oblíbené dvojice jsem se dostal k jednomu z mých nejoblíbenějších kousků. Již úvodní závod nabízí parádní podívanou, kterou scénárista okořenil několika solidními hláškami a ve chvíli, kdy se na scéně objeví skupina gangsterů započne klasická komedie, na kterou jsme zvyklí. Pěstní souboje, honičky, vzájemná nevraživost – to všechno tu samozřejmě nesmělo chybět. Oba herci opět předvádí slušné výkony, milovníci starých aut i motorek si přijdou na své. Samozřejmě tu nechybí ani jistá teatrálnost, která po letech už nemá to správné kouzlo, ale i tak dávám lehce nadprůměrné hodnocení. 70%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to děsná stupidita, ale je to taková sranda, že méně jak čtyři hvězdičky se nedají dát. Hill se Spencerem jsou legendární dvojice, která je v každém svém filmu schopna holýma rukama rozmlátit celou hospodu zločinců za doprovodu geniálních zvuků. Jo, je to blbost, ale tak veselá, že se prostě nejde nesmát. 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyžahneš pivo, sníš párek, vyžahneš pivo, sníš párek. Kdo to první vzdá, zaplatí a přijde o buginu." Z mého hodnocení je patrně jasné, že dávná nostalgie střelila objektivitě zleva jednu terencehillovku a následně ji zatloukla do země pořádnou budspencerovkou. Sem totiž objektivita nepatří, protože každému zfackování mafiánů kdysi nadšeně tleskaly mé dětské ručičky a mí potomci v tom dneska neméně nadšeně pokračovali. Na své první povedené setkání s touto dvojicí zkrátka neumím a nechci zapomenout. Lalalala-lala lalalala-lala - Bombombom bombombom. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně, kdy Kid (Terence Hill) skáče s motorkou přes jezírko, má na hlavně helmu. Ihned v další scéně má však na hlavě opět svou čepici. (civrss)
  • Natáčelo se mj. v Madridu, Chiari a interiéry se točily ve Studios De Paolis v Římě. (sator)
  • Hra s tyčí a odpalovaným kouskem dřeva se dvěma hroty, při které se oba ústřední aktéři vzájemně trumfují, se v italském originále nazývá lippa. Používá se však mnoho oblastních termínů, neboť hra je rozšířená v celém Středomoří. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama