Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Proste Paganini. Ale - solit - treba" - A duo Spencer -- Hill dosiahlo po prvykrat dokonalost. Scenar nie je nic extra, ale to si tato dvojica vynahradzuje fackovackami, akcnymi scenami, hudbou a hlaskami, ktore stihli zludoviet. Plus k tomu hlaskujuci Donald Pleasence /The Great Escape, You Only live Twice/ a manuel De Blas ako Paganini/. V pripade filmovej postavy menom Paganini ide evidentne o inspiraciu postavou talianskeho huslistu Niccolo Paganiniho /27. oktober 1782 - 27. maj 1840/. To tu ale nepatri. Perfektna oddychovka po tazkom namahavom dni, a skutocna zabava na rozdiel od sucasnych hroz, co sa tocia teraz .... 100 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Také facky ako rozdávali Bud Spencer a Terence Hill sú v dejinách kinematografie jedinečné. Títo dvaja talianski borci sa objavili vo viacerých filmoch, v ktorých stvárnili sympatických týpkov, čo sa nevyhnú žiadnej fyzickej konfrontácii. Vytvorili jednu z najpopulárnejších filmových dvojíc. Robusný frfľoš Bud Spencer a blonďavý fešák Terence Hill. Kto by ich nepoznal? Snímok "Ak sa nahneváme, budeme zlí", ktorý v roku 1974 natočil režisér Marcello Fondato, patrí medzi ich najlepšie, najzábavnejšie a najznámejšie filmy. *** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyžahneš pivo, sníš párek, vyžahneš pivo, sníš párek. Kdo to první vzdá, zaplatí a přijde o buginu." Z mého hodnocení je patrně jasné, že dávná nostalgie střelila objektivitě zleva jednu terencehillovku a následně ji zatloukla do země pořádnou budspencerovkou. Sem totiž objektivita nepatří, protože každému zfackování mafiánů kdysi nadšeně tleskaly mé dětské ručičky a mí potomci v tom dneska neméně nadšeně pokračovali. Na své první povedené setkání s touto dvojicí zkrátka neumím a nechci zapomenout. Lalalala-lala lalalala-lala - Bombombom bombombom. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že se vrátím k filmům s Budem Spencerem a Terencem Hillem, a to se strachem, že po letech zjistím, jaká je to vlastně kravina. Jenže namísto toho jsem zjistil, že tahle dvojice je pořád skvělá, že pořád baví a že si musím těch jejích filmů sehnat více. Zábavné, parťácké a pořád vtipné i ve své absurditě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa najlepší film s dvojicou Terence Hill / Bud Spencer a aj môj najobľúbenejší. Ako prvé by som rád napísal, že si ani neuvedomujem pri sledovaní tohto filmu, ako je film veľmi starý, vždy si to uvedomím, keď si spomeniem, že keď mala moja mama toľko rokov čo ja teraz, bola na tom v kine. Druhé čo by bolo dobré spomenúť, je to že k tomuto filmu patrí úžasná pieseň Oliver Onions - Dune Buggy, ktorú si púšťam rok čo rok a vždy mi zdvihne náladu. Možno keby som tento film videl prvýkrát dnes, asi by som nedal tak vysoké hodnotenie a možno by som si na neho ani nespomenul. Ale ja som ho videl prvýkrát v detstve a to človek inak vníma svet a filmy tiež. S oveľa menšími skúsenosťami a s oveľa väčším nadšením, so srdcom a očami otvorenými dokorán. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Červenou "dunovku" vytvořila v roce 1970 belgická firma Apal a dala ji název Buggy LG. (R.A.D.E.K)
  • Hlasatel řekne po Benově strážce se stromem, že v závodě zbývá už jen 6 vozů. Ben (Bud Spencer) vyráží první. Po pár vteřinách je však třetí (dva vozy jsou před ním). Ty shodí z mostu, takže zbývají 4. Náhle havaruje další vozidlo, zbývají tedy 3 = Ben, Kid a jeden další závodník. Jenže v dalších střizích vidíme stále více vozů. (johnnymay)
  • Natáčelo se mj. v Madridu, Chiari a interiéry se točily ve Studios De Paolis v Římě. (sator)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama