Reklama

Reklama

Největší zabijáci australské přírody

  • Austrálie Nature's Deadliest - Australia
Ukázka z filmu
Austrálie / USA, 2008, 44 min

Obsahy(1)

Největší zabijáci australské přírody, ...domova nejjedovatějších hadů, pavouka a mořského živočicha na světě. Austrálie je domovem jedenadvaceti z celkového počtu pětadvaceti nejjedovatějších hadů světa, nejjedovatějšího pavouka i mořského živočicha na světě, ale i největších a nejhrozivějších predátorů, s nimiž se člověk kdy setkal, a sice žraloka lidožravého a žraloka mořského. Dokonce i takoví živočichové, jako je rozkošný ptakopysk či zdánlivě neškodná ježura, jsou vyzbrojeni dostatečným množstvím zákeřných toxinů, aby nám způsobili mučivou bolest a v krajním případě i smrt. Dokument "Největší zabijáci" se vydává hluboko do australského vnitrozemí i pod hladinu moří, aby našel živočichy, jež mohou zabíjet a jejichž oběťmi se pravidelně stávají právě lidé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (6)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Je to taková rychlá příručka na koho si dávát pozor, když vyrazíte do Austrálie. Jak se vyvarovat setkání s největšími zabijáky a jaké jsou šance na přežití, pokud na Vás zaútočí. Medůza čtyřhranka smrtelná.....její jed dokáže usmrtit člověka do 2 minut...takže, pokud se budete koupat v Austrálii, tak ocet a resuscitátor sebou :-D ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ze všech 3 největších zabijáků bych označil tento asi za nejzdařilejší. Největší respekt si u mě zasluhuje krokodýl mořský, pozadu ale nezůstávají ostatní živočichové se smrtelně nebezpečným jedem, takže pokud plánujete výlet na nějaký kontinent, tak od Austrálie důrazně odrazuji. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Vysvětluje přehledně a názorně, jaká rizika nás můžou potkat v australské přírodě. Od žraloka bílého, žraloka bělavého, krokodýla, odrance, medůzu čtyřhranku, hady a pavouky až po škorpióna. Naše vyhlídky na přežití a způsob první pomoci, pokud se přežít dá. ()

Reklama

Reklama