Reklama

Reklama

Krvácející

(neoficiální název)
  • Česko Krvácející drsný holky (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Ministerský tajemník, sebevědomá kráska a noc plná vášní. Postarší úředník však při aktu umírá a Marjolie se musí zbavit těla. Naštěstí se může svěřit kamarádce Chouchou, ze které se okamžitě stává komplic. Noc je teprve na začátku, na dívky čeká nejedna komplikace, naštěstí je ale provází všudypřítomné kouzlo Mevungu. (=woody=)

Recenze (2)

HanaM. 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych chtěla říct, že jsem moc vděčná za možnost vidět film z africké kinematografie, a že rozumím, že jako Evropanka nemůžu tento film do detailu pochopit. Díky filmu Krvácející jsem si však uvědomila, jak jsou i filmy, které považuji za velmi špatné, dokonalé, technicky zvládnuté a pochopitelné. Krvácející, byl pro mne jakýmsi gulášem velmi špatného pokusu o pornografii (ano, trapné scény, které mají ztvárňovat sex, i když jsou herci v intimních partiích po celou dobu oblečení), ještě horšího pokusu o akční film (opravdu nepůsobí dobře, když jsou při scénách, kde mají hrdinky létat, vidět nosné popruhy), no a to ani nemluvím o velmi hloupém a předvídatelném příběhu, scénami s ochutnáváním lidského masa a ani ne ochotnických hereckých výkonech. Můj první odchod z kina ještě před koncem filmu. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Dobré ponocování, tenhleten filmek předčil všechna má očekávání! Námět je šílený, produkce levná, výroba amatérská, jako nějaká školní práce studenta famu.. Ale co já vím, třeba je to vrchol Kamerunské tvorby - jiný film z těchto končin jsem totiž neviděl. Jelikož je to Bekolův třetí počin, jen těžko si lze představit, jak vypadají ty předchozí. Je tedy až neuvěřitelné, že má snímek uhrančivou atmosféru, kterou podtrhuje hudba - nebo spíš píseň, stejně tak otravná a nepříjemná, jako vtíravá a přesně padnoucí. Vše, co je na plátně k vidění, od začátku do konce překvapuje - vše je tak jiné a neokoukané, herci, filmařské postupy.. Takový bizarní guláš už jsem dlouho nejedl! Ale čas od času je příjemné okusit něco, co jste ještě neměli. ;-) Mějte se filmově. Woo. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama