Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi mile překvapen po High School Musical, že je Zacův plastický obličej schopen emocí. Jinak celkem hezky natočený emotivní film, který místy až příliš hraje na city. Jsou tu zajímavé momenty, vypadající jak vystřižené z romantismu, jako třeba milenecká hide and seek na hřbitově a neustálá přítomnost různě kýčovitých náhrobků, ale proč ne, zrovna se mi to trefilo do nálady. Bratrský vztah jsem s mrazivým pocitem v zátylku prožíval od začátku až do konce a umím si své chování ve stejné situaci úplně v klidu představit. Až na jisté nelogické věci, musím uznat, že jsem se celkem dobře bavil a film si zahrál s mými emocemi dle zamýšlení. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Efronove fanynky s toho budú na vetvi, "hejteri" budú nadávať, a ten normálny stred s tým bude viac alebo menej spokojný. Ja sa radím k tej poslednej skupine a som viac spokojný. Zdôvodnil by som to tým že nemal som nejaké veľké očakávania, a vlastne som si od toho nič nesľuboval a dostal som vcelku vydarenú drámu ktorá mala svoje dobré aj zlé momenty ale prevládali našťastie tie dobré. Príbeh bol znesiteľný, aj keď trošku predvídateľný, obsadenie bolo sympatické a všetko fungovalo tak ako malo. Slabšie 4* ()

Reklama

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Když jsem po shlédnutí "The Last Song" s Miley Cyrus byla příjemně překvapená, rozhodla jsem se, že risknu i Charlieho St. Cloud, ale po chvílí koukání už mi bylo jasné, že to byla chyba. Příběh předvídatelný, nikterak zajímavý. Jediným plusem shlédnutí tohoto filmu vidím to, že mě Zac Efron už neirituje tolik jako předtím. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Úplně nevím co si mám myslet o duchovi, který není duch, protože není mrtvej, ale jen promrzlej. Nějak nechápu záměř. Ale dobře, koukatelné to bylo i když nejsem úplně zpívajícího Zacha příznivec. Příjde mi takovej umělej, divnej. Amanda byla o poznání koukatelnější i když herecky teda moc ne. No jo jsem věčněj pesimista ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Efrona jsem si donedávna spojoval akorát s jeho dřívějšími rolemi ve filmech, které mu zrovna nedělaly ten nejlepší obrázek. No, ale jsem tak nějak už 10 let pozadu, protože zde dokázal, že není vůbec špatný herec - naopak. Film jako takový má svá pro i proti. Děj je dojemný a dokáže ohromně překvapit, stejně tak i napnout. Na druhé straně toho všeho je to zkrátka jeden velký nesmysl - vůbec si neláme hlavu s tím, co je a není fyzicky možné. Duchové jsou jen představou, ne něčím hmotným, s čím by se dalo házet míčkem, či dokonce dělat všelijaké nekalosti. A v těchto blbostech se děj plácá v jednom kuse a člověk občas neví, zda jen o výplod hrdinovy choré... pardon, obdarované mysli, nebo nějakou pokroucenou realitu (viz plavba na jinak nefunkční lodi). Ale tak nějak chápu, že na realističnosti film nestavěl a naopak tu druhou, fantastickou stránku, vystavěl nejlépe, jak mohl. Takže ano - doják dobrý, ale logiku v tom nehledat! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Zelená reštaurácia pri prístavisku s názvom "Flynn´s Reach" je v skutočnosti povestná "Molly´s Reach" zo seriálu The Beachcombers v meste Gibsons, štát Britská Kolumbia. Kvôli natáčaniu bola dočasne premenovaná a premaľovaná na zeleno. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama