Reklama

Reklama

Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata

  • Japonsko 20世紀少年最終章 ぼくらの旗 (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se uzavírá. Je rok 2017, Přítel vládne celému Japonsku a tvrdí, že celá lidská rasa bude zničena mimozemšťany 12. srpna v pravé poledne. Proti Příteli ovšem stojí naši staří známí, kteří chtějí zabránit splnění Přítelova proroctví - vyhlazení lidské rasy. Navíc se vrací starý známý Kendži, který by mohl do celého problému vnést trochu světla, a hlavně, kde byl těch 17 let? (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholenie trilógie filmov 20th century boys kde sa konečne dozvieme pravú totožnosť "priatela" (Friend). Dokáže partia hrdinov a kamarátov z dectva zachrániť svet? Prežil Kenji ten strašný výbuch na prelome 21 storočia? Určite najkomplexnejšia časť série plná akcie a nečakaných zvratov. Ku koncu konečne odhalený "Tomodachi" a pravá identita šialenca, ktorý stál za všetkým tým terorom. Píše sa rok 2017 a znovuzjednotená partia sa vrhá do zjavne vopred prehraného boja so šialeným vodcom sekty, ktorá svojou manipuláciou ovládla svet a pripravuje kompletné vyhladenie ľudstva. Vopred upozorňuje aby sa film nevypínal po nabehnutí záverečných tituliek. Po titulkách film pokračuje asi ešte ďalších 20 minút. A to pravé vyvrcholenie sa odohraje práve tam! Nakoniec som bol s celým príbehom spokojný a chválitebná bola aj snaha režiséra držať sa predlohy. O logickosti niektorých sekcií vo filme nieje potrebné sa pozastavovať, ale namiesto toho sa nechať vtiahnúť do deja a ten famózny koniec si vychutnať naplno! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

S každým dalším dílem je tahle série přehnanější a překombinovanější, což se na jednu stranu dá čekat a ani to nemohlo být jinak, ale na tu druhou mi to bránilo k sinějšímu zážitku. Já jsem to schopný brát jen do určité míry, ale tady toho na mě bylo až moc - falešné létající talíře, návrat obřího robota z jedničky, navzdory tomu všemu málo akční finále, kde je mnohem podstatnější obří koncert s několikrát za sebou vystupujícím skladatelem "Expo 2015", písničky století (kterou jsem tu konečně slyšel celou) a vůbec celý boj proti Přítelovu cca 20 let budovanému impériu proběhne dost rychle a hlavně dost divně. Rád bych si to opravdu užil, ale já si to i hodně užil, párkrát zasmál (třeba u vesničky u bran), párkrát nechápal, co se děje, ale nenudil jsem se ani minutu a epilog, navzdory tomu že působí jak vytržený z nějakého animáku, mě trochu dojal. Určitě se mi to líbilo, ale zároveň tam bylo tolik divných a nefunkčních drobností, že nevím, nakolik bych dal čtvrtou hvězdu. Ono je to taky tím, že dlouhou dobu se jen všechny postavy setkávají, tolik se toho neděje a pak se toho stane příliš naráz, že jsem to sotva stíhal vstřebat. A navzdory tomu, jak se mi líbil epilog, jsem čekal rozsáhlejší popis fungování světa poté. Vlastně i ta myšlenka o důležitost přátelství a aby se děcka mezi sebou nešikanovala, protože oběti to pak může do budoucna dost poznamenat a udělat z nich zoufalé psychopaty je sice ok, ale podaná, no... dost, dost diskutabilně. Nejde tedy spíš o to, že by se mi konec trilogie nelíbil, ale mám problém s jeho uchopením. Asi tak. Silné 3* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

A jsme ve finále. Na scénu se vrací hero (a podle mě dost stylově), potvrdí se, co jsem si myslela od prvního dílu - kdo je Tomodači. Posunuli jsme se do roku 2017, zabili asi třetinu světové populace, ale pořád je nám fajn! Jo, zase to začalo mít šťávu a zase to vcelku zabíjela stopáž, ale komu to vadí! Je tu robot! Virus! Hrdinové! Obi-wan Kenobi! Dvojčata hrané Sano Shirem! Lehké nelogičnosti! Matka! Tlusťoch přežil (v USA by se to nestalo!)! Zpěvák enky! Vtip! Akce! I zdlouhavé scény! A konec nebyl tak sentimentální, jakým by mohl být! A koukejte až do samého konce, protože film pokračuje i během titulků! A píšu hrozně moc vykřičníků! Jsem ráda, že jsem pohromadě viděla tolik kvalitních herců, protože i to dělalo sérii úspěšnou a koukatelnou. Ale asi nedoporučuji celou sérii zhlédnout najednou; přece jen se člověk může přesytit. Přece jen jsem to pocítila (sama bych hned po prvním na další dva nekoukala, ale byla jsem k tomu přinucena drahou polovičkou, které na filmy téměř nekoukám, ale tohle prostě musela, a hned, a naráz, a ať už to jede, šup, šup, šup). ()

muti 

všechny recenze uživatele

riadne uzavretie trilogie ako sa patri - roboti, mimozemstania, virus. Proste - koniec sveta vo velkom. alebo to bolo vlastne cele inak? Kto je ten Champion of Justice a kto ten zabudnuty zapornak bez mena? sokujuce odhalenie identity Tomodaciho prichadza az na samotny zaver. Ak si myslite ze vasa hudba nic nezmeni tak sa mylite - v niekom zanecha hlboku stopu a pomoze mu najst zmysel zivota. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama