Reklama

Reklama

Nazí hráči

  • USA Naked Players
všechny plakáty
Pornografický / Drama / Thriller
USA, 2005, 81 min

Obsahy(1)

Milenci China a Michael jsou podvodníci, kteří se chystají k dokonale promyšlené loupeži v klenotnictví jednoho luxusního letoviska. Ocitnou se však uprostřed nečekané komplikace, když se připletou ke spolku vyznavačů skupinového sexu, tzv. swingers. Ačkoli v umění svádění nejsou žádní nováčci, ve srovnání s vyznavači swingers jsou amatéři. Na druhou stranu jsou ochotní vrhnout se do studia, a to brzy nese výsledky, které jsou sice vzrušující, brzy však dostanou hořkou příchuť. To když zjistí, že sice mohou být mistry klamu a podvodu, ale mají se ještě hodně co učit, pokud jde o lásku a sex. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když se vám u animovaného filmu líbí animace, půlka úspěchu, bez ohledu na zbytek, je zaručena. A když se vám u erotického filmu líbí sličné děvy, platí totéž. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale vo filme boli len dve fakt atraktívne babi a obe si moc nezahrali. Ta prvá učinkovala hneď v úvode filmu a to bolo všetko a ta druhá sa len pripojila do trojky a viac ju tiež neukázali. Napriek tomu hlavná protagonistka s podozrivo krivou papulou dostala priestoru až až, aj s tým čo hral Drakea. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Na erotickej film celkem "solidní" příběh (berte to s určitou rezervou), dokonce ty herečky byly přirozený, žádný plastový barbíny. Jedním z problémů je délka filmu, protože se to celé odehrává na jednom místě a ještě ke všemu celý snímek odehraje jenom pět herců/hereček. Ale proč se vlastně u erotiky nějak rozepisovat o kvalitě že?! ()

3mates33 

všechny recenze uživatele

Eroťáky je ťažké hodnotiť. Poväčšine všetky sú hrozné, a je umenie dať čo by len 1*, ale tak treba rozlišovať....tak tento to má za 1 ()

Reklama

Reklama