Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osudu čtyř vysokoškolských studentů, kteří se vydají zkoumat Ozarské hory. V horách však přichází do styku s geneticky zdegenerovanými tvory, jež jsou potomky místních lidí, kteří žili v jeskyních. Začíná zběsilý boj o přežití proti teritoriálním mutantům. (Chatterer)

Recenze (36)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná je škoda té horymajíwrongturnovské části, protože začátek, hemžící se opravdu podivnými postavami (včetně sexuálně neukojené mutantky) je docela zajímavý a z mnoha stránek (příběh, postavy, určitě masky) mě to až překvapivě bavilo. Závěrečná stanová scéna trochu napravuje ono zmíněné pošramocení, takže z toho nakonec film vychází docela dobře. Že to není nijak originální, mi zrovna v tomhle případě moc nevadilo. A dokonce i ti mládežníci byli v rámci možností přežitelní a snesitelní. Takže jsem byl docela spokojen a snad i trochu mile překvapen. 3,5* ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

V rámci hixploitationu posledních let nadprůměr, první polovina je žánrově téměř dokonalá. Závěr trpí tradičně maškarní přehlídkou, v tomto případě v jeskyni - namísto sázky na množství mutantů se slabšími akčními scénami by se měli filmaři s menším rozpočtem více soustředit na psychický tlak, na exploitation v krystalické podobě. Celkově však spokojenost. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro to samé jako Wrong turn takže pokud máte rádi vidlácké mutanty, tak Vás to neurazí. WWE super a star k tomu Chris Jericho ve filmu kdoví jak zásadní roli nemá, ale jako fandu mě jeho přítomnost potěšila. Ze scén mě dostala rozhodně ta, kde je dacan přivázanej k židli a před ním si promastí pekáč mutantka, co ho balí :-D to sem snad ještě nikde neviděl a chvilku jsem čekal, jestli se dacan nenechá sbalit. Jinak mutanti agresivní, nadrbaný a zruční v sejmutí všech dvounožců, co jsou hezčí než oni (to byli všichni) . Je tam krev, je tam násilí, je tam všechno co má bé až céčkovej horor mít, takže celkem i spokojenost sice to nestraší, ale zvráceně mě to pobavilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupinka debilních studentů (oj, jak jsem se těšil, až budou zmasakrováni) zavítá na farmu dr. Moreaua (akorát je bez doktora). Vpodstatě jsem očekával, že nepůjde o nic jiného, než ty blby odkráglovat. Jen jsem čekal, že to bude výživný masakr (nebyl). Též jsem doufal, že nepřežije jako jediná hysterická ženská, jak bývá v tomto žánru zvykem.Studentíci mají ze všeho nehoráznou bžundu, ale když jde do tuhého, chovají se samořejmě hovadsky. Pobíhají po lese s baterkami a dělají kravál jak stádo slonů. Není divu, že mutanti jsou jim záhy v patách (by mě zajímalo, kde vzali pro natáčení tolik znetvořených hub). Za šití, zlámané pracky a ty huby dám 2*, ale jinak bída... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To,že to nebude nic originálního,mi bylo jasný už podle krátkýho obsahu,kterej sem si přečetl.V tomhle sem problém neměl,a jestli někdo čekal něco víc,pak si vybral špatnej film na čumění.Jenže už strašný,nesympatický obsazení,hlavně svym chováním a jednáním mě skoro donutilo přát jim rychlou smrt,a to by asi nemělo bejt.Ani scény boje proti mutantům nebyli nic moc,v tomhle musim říct,zlatej Wrong turn.Tady všechno bylo v křeči,prostě jen slabej průměr.50%. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama