Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 24 (2008) (série)


Domácí násilí (S24E07)

(epizoda)
  • Velká Británie Safer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 2008, 47 min

Obsahy(1)

Ženu ani květinou neuhodíš. Jak zastaralá myšlenka! Další případ skotské policie.
Domácí násilí. Je ho kolem nás poslední dobou stále víc. Není divu, že všude vznikají organizace, snažící se pomoci ženám v nouzi, a že jedna z nich funguje i v Glasgowě. Říká si Společnost pro svobodu ve vztazích a pracují v ní dvě mladé ženy. Lépe řečeno pracovaly. Protože jedna z nich se už ke svým ovečkám nikdy nevrátí. Kdo stojí za tím útokem na slabou ženu? Jeho zuřivost napovídá, že by to mohl být někdo z těch, proti nimž vedla svou - po pravdě řečeno dosti nebezpečnou - kampaň. V jejím rámci chtěla vyhledávat a veřejně zostouzet násilníky, zvlášť takové, kteří unikli potrestání. Zahrávala si s ohněm, jak je vidět. Jenomže kterého z těch chlapů tím vytočila natolik, že vzal do ruky baseballovou pálku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Smok 

všechny recenze uživatele

Priemerná tv krimi na citlivú tému domáceho násilia a týrania žien, ktoré zle znáša aj samotný vyšetrovateľ, ktorý začne strácať profesionálny odstup a neváha prikročiť aj k fyzickej inzultácii podozrivého. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je příběh o tom, že i oběť domácího násilí může toho násilníka milovat tak, že pro něj i křivě vypovídá na policii. Jde o to, že ten týpek řezal první manželku a teď řeže i tu druhou, jenže ta ho tak miluje, že kvůli němu je schopná i vraždit. Jí za to nakonec seberou, ale jemu to prostě projde. ()

Reklama

Reklama