Reklama

Reklama

Teroristé ve Střední Americe unesli amerického velvyslance a drží ho jako rukojmí. Během 72 hodin se USA má vtáhnout do nové války. Pouze jeden jediný člověk tomu může zabránit, akrobační pilot Steve Parish (Ron Marchini). Poté, co se aktivně účastnil vietnamské války zdá se, že znovu musí projít peklem. Napínavý děj, střelba, honičky městem a džunglí, dramatické zvraty... (IMAGO Video)

(více)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Velvyslanec USA je držen jako rukojmí ve Střední Americe. Na světě je jen jediný muž, který ho může zachránit. Mistr světa amoleta Ron Marchini (Steve Parrish). Je s podivem, že vůbec mohly vzniknout ještě dvě pokračování, vše podle scénáře Marchiniho. Režie Charlie Ordoněz, společně s Marchinim si natočili i trojku. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Strašlivost...a to ještě IMAGO v upoutávkách láká na jiný báječný film s "Ráánem Markynym". Mně je s podivem nejen, že vznikla 2 pokračování, ale že vůbec někdo pustil Marchiniho k nějakému dalšímu filmu. Chlap s tak nijakým výrazem a projevem, že není ani směšný, nic, charisma třetiřadého bankovního úředníka, co si občas skočí do fitka. Chraň Bůh, abych hanil béčka nebo si střílel z levnosti, ale nemuselo by to být nudné, bezkrevné a absolutně bez nápadu. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama