Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anglie roku 1166. Po zavraždění svého otce, uniká mladý Robin Hood hluboko do Sherwoodských lesů v touze najít tam útěchu a novou rodinu. O dvacet let později, kdy jeho legenda spolu s množstvím jeho následovníků nabývá na síle, učiní zloduch šerif z Nottinghamu rozhodnutí – Robin musí zemřít! Ve snaze vypudit odpadlíky z úkrytu využívá okřídlené nestvůry bažící po krvi, která terorizuje celý kraj. A tak se Robin Hood vydává za hranice Sherwoodu, aby zlomil její prokletí a zachránil svůj milovaný les. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

kaladze77 odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je to za koňov k***t už s prepáčením. Ale ak už chce niekto fantasy film, nech nie z Robina Hooda robí fantasy. Tak potom aj Pretty Woman zmiešajme spolu s Avatarom???? Inak Richard Levie srdce a jeho brat Ján boli reálnymi postavami.. Čo je táto sprostosť s drakom???? Tento film je aj ako vtip zlý, ani by som to filmom nenazval. Napriek tomu som to dopozeral ako každý jeden film a na tom som uvažoval ako mohol niekto takúto blbosť vymyslieť... ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Dobrovolný masochizmus způsobený tím že jsem z komentářů vydedukoval že je to děsná blbost. Zkrátka jsem měl chuť se na nějakou blbost podívat. V tomhle filmu je špatně snad všechno co může být, od blbého scénáře, přes trapnou, vlastně skoro žádnou výpravu až po nenápaditou a hloupou režii. Co se herců týče, tak asi nejlepší a to o dostřel nejlepšího luku je Erica Durance (která je i docela půvabná), což je na druhou stranu smutný zhledem k tomu že to není kdovíjak kvalitní herečka. Akce je neskutečně trapně natočená, kušníci mají dvakrát během filmu šanci Robina zabít a ukončit tak naše trápení a místo toho jen blbě čumí a pak si nechaj namlátit. Vrcholem je scéna kdy malý MacGyver ve vězení vyrobí z kusu suchého klacku funkční luk. No a ten drak, nebo spíše harpye je vyloženě šerednej. Jak se říká konec dobré všechno dobré, jenže tady by to platilo kdyby se jednalo o parodii, protože závěrečná akční scéna je neskutečně vtipná (ano myslím tím pitomá). No nic, fantasy to zase schytalo a v tomto případě to dost hnusně koupil i legendární zbojník. Ještě že máme pana Jacksona, kterému se celkem daří tento žánr zachraňovat. A pokud budu chtít vidět nějakého Hooda, radši si znovu zkouknu toho s Costnerem nebo konečně toho s Crowem. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neodolal jsem a po ne zrovna kladném doporučení jedné zdejší uživatelky jsem se na tohoto "Roubina" opravdu podíval. Sice po částech a na YouTube, ale podíval. No přátelé, to je nářez (cítíte tu ironii?). Vážně! Velkolepé akční scény (ironie) se střídají s duchaplnými dialogy (pořád ironie), všechno je to podbarveno tklivou hudbou, okořeněno povedenými triky a zahráno vcelku sympatickými herci (ironie, ironie, ironie). A víte, co je na tom celém nejzábavnější? Že ani netuším, proč jsem dal jednu hvězdu. Jo aha, asi proto, že jsem přežil. A jsem teď vlastně něco jako hrdina. (Třeba o mně taky jednou někdo něco natočí - jo, to by bylo) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

V roku 2006 sa Angličanom nevídaným spôsobom podarilo zhovadiť legendu o Robinovi Hoodovi trinásť dielnym seriálom. O tri roky neskôr si Kanaďania povedali, že ich prekonajú..... A takmer sa im to podarilo............... Toto je úplne amatérsky natočené. Čert vie, prečo to vôbec má v názve Robina Hooda. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Spojiť príbeh legendárneho Robina Hooda s fantasy príbehom to si žiada poriadnu dávku odvahy....A ono to vlastne mohlo dopadnúť aj horšie....ikeď príbeh je viac než plytký a vlastne ho zachraňuje najmä sympatické obsadenie na čele s Ericou Durance a Robinom Dunneom. Otázkou však ostáva, prečo sa radšej tvorcovia nevykašlali na legendu menom Hood a nezaložili príbeh skôr na na zemi pevnejšie stojacom príbehu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Aldergrove, Maple Ridge a Vancouver. (Terva)
  • Film byl natočen pro kanadský televizní kanál SyFy, na kterém si 28. září 2009 odbyl premiéru. (Terva)
  • Sherwoodský les byl ve většině případů ztvárněn jako listnatý. V tomto příběhu je však jehličnatý. V Anglii mnoho jehličnatých lesů není, zvlášť s kanadskou borovicí. (Terva)

Reklama

Reklama