Reklama

Reklama

Dračí past

  • Česko Lovci draků (více)

Obsahy(1)

Když byl Kendrick (Maclain Nelson) malý chlapec, orkové mu zabili oba rodiče. Jeho výchovy se ujal starší bratr Darius (Erik Denton), kterému bylo pouhých devět let, ale od té chvíle celý život obětoval péči o Kendricka a snaze vyhnat orky ze země. Časem z Daria vyrůstá skvělý bojovník, který Kendrickovi i celé zemi poskytuje dokonalou ochranu. Po letech klidu se však objevuje nové nebezpečí, mnohem hrozivější než dosud. Po celé zemi se šíří lavina dračích útoků a obyvatele zachvacuje panika. Protože oběma bratrům v těle koluje trocha dračí krve, vydávají se na nebezpečnou cestu na hrad Ocard, kde draci sídlí. Je jen na nich, jestli se jim podaří zastavit dračí řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

netWoor 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, celou dobu jsem si myslel, že snímek natočili filmaři z Ruska, event. Polska. Celé mi to připadalo takové .. slovanské, vzdáleně mi to připomínalo polského Zaklínače. I ti herci. Jako by se naši bratři pokusili o fantasy v hollywoodském stylu, bohužel však ... děngy nět. Velmi levný film a to obsazením, triky, příběhem, dialogy i logikou. Ale nejvíc mě pobavilo, jak v akčních scénách kameraman lomcuje kamerou, aby se snad scény zdály akčnější (ve štábu asi chyběl střihač), čímž zcela ztratí na přehlednosti... ten bod dávám snad jen za to, kdyby se někdo přepsal a fakt to bylo polský ... ()

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Tak dosť slabý film. Celý film len čakáme, kým prídu do toho mesta cvičiť a ked tam prídu je 15 minút pred koncom filmu. KeĎ konečne dôjde k tomu, aby bol ten chalan pripravený bojovať a byť dračím bojovníkom, tak sa objaví jeden drak na chvíľu ten ho zabije a koniec filmu. No nemuselo to byť až tak predpotopné, keby dotiahli scénar do konca. Potom by to mohol byť jeden z tých lepších filmov. Ale bohužiaľ, teraz len na jednu hviezdičku. Dosť je to nuda a celý film by sa dal zhrnuť do minútového traileru. ()

Reklama

Neuroxerus 

všechny recenze uživatele

Ať dělám co dělám neubráním se a řeknu, že film se mi moc líbil...Ačkoliv drak nebyl kdo ví jak úžasný a souboje byli fakt pokažené epileptickým kameramanem, tak ten film měl prostě duši, měl příběh....měl všechno co mi pro dobrý fantasy film stačí....ovšem spracování by mohlo být o mnoho lepší....každopádně se neubráním a za myšlenku a příběh dám 4*.... ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Reziser se evidentne snazil o umeleckou kameru. Tudiz bojove sceny jsou zcela chaoticke rozostrene a pokud se na to vubec v te chvili da divat, nevite kdo s kym a co bojuje. Takze pockate na komentar po boji aby jste se dozvedeli co se vlastne delo. Tyto sceny stridaji zabery kapek vody na listu, makro kytek, slunce apodobne. Dej je vylozene pohadkovy neco ve smyslu "Za humny je drak". Takze jednoduchy scenar ne se zrovna dumyslnymi dialogy. Mam li to shrnout je to film ktery ukrati dlouhou chvili ale rozhodne nejak extra nepobavi, akcne nenadchne. Drak je vlastne ve skutecnosti videt teprve v poslednich 15ti minutach (pokud neprehanim +- 5 min - spise minus). ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Proč všechny fantasy filmy...tedy valná většina...z produkce snad všech států (zde USA) musej být tak blbý a především neumětelsky natočené s dekadentními dialogy? Spousta nelogičností v ději i v chování postav. Bod za micinu Kelly Stables, její "oblečení" vyzývá alespoń k té jedné hvězdě. Taktéž je to jediné, na co se dá koukat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama