Reklama

Reklama

The Black Hole

Krátkometrážní / Drama / Komedie / Krimi
Velká Británie, 2008, 3 min

Přepracovaný muž stojí u tiskárny. Doufá, že se mu podaří vytisknout to, kvůli čemu tvrdne v práci přes čas. Tiskárna funguje, vyleze z ní však list papíru s podivným černým kruhem, kterému muž nejprve nevěnuje pozornost. Po chvíli však zjistí, že v rukou nemá pouze obyčejný list papíru, ale bránu ke skutečnosti, která mu doteď zůstávala skryta. (Sfinkter)

(více)

Recenze (82)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nápadité, originální, a k zamyšlení. The Black Hole ukazuje, jak lidé často nedokáží správně a poctivě využít toho, k čemu náhle a snadno přišli, aniž by si uvědomili opravdovou hodnotu dané věci či možností, které nabízí. Pokud člověk přijde k moci, nezáleží, v jaké formě, často prvně myslí na sebe. Nebo na ty druhé, jak by je mohl využít ke svému prospěchu. Jenže pak se jim to může vše vrátit i s hodně vysokými úroky. Lidé neustále prahnou po penězích, bohatství a slávě. Ale byli by poté šťastnější? Peníze lidi kazí a namlouvají jim, že s nimi budou lepší. A když je jich příliš, co s nimi? Budete mít pocit, že s penězi jste bohové, budete mít vše, na co pomyslíte, ale pak se někdy možná zamyslíte a uvědomíte si, že čím víc jich máte, tím víc vám chybí něco jiného. ()

Shinnie 

všechny recenze uživatele

Je to vlasne len jedna myšlienka. Napadne Vás niečo neobyčajné, čo si myslíte, že nikoho iného pred vami ešte nenapadlo, a bez toho aby ste to rozvinuli (mali prostriedy, fantáziu, a odhodlanie) z toho spravíte 3 minútový film. Kľudne by to mohlo trvať aj 20-30 minút a mať to silnejší príbeh. Takto to ostáva len krátkym príbehom s dobrým nápadom a pointou. To oceňujem ale je to trocha škoda. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Originální nápad, ale jeho realizace krapet pokulhává, když se nad tím člověk trochu zamyslí. (Je funkce té černé díry- prostě díra do jakéhokoli prostoru za ní, nebo díra do pomyslného meziprostoru? Protože, kdyby to byla jen díra- kamkoli- tak by se přece ruka dala prostrčit skrz papír tak, aby byla vidět z druhé strany...) :D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama