Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový béčkový exploitation který svým provedením (obrazová i zvuková kvalita) působí jak starý poctivý násilnický flák z přelomu 70. a 80. let. Těžko říci, jestli to bylo záměrem tvůrců, ale výsledek je každopádně pošušňání pro milovníky subžánru. Pro žánr typický příběh, dáli se děj tak nazvat, disponuje kromě mučení, křiku, spoře zakrytých, krví potřísněných dívčích těl a ucházejících gore scén také povedeným dějovým zvratem. Místy bohužel kamera zbytečně uhýbá, takže se proklamovaná brutalita koná jen zčásti...ale i tak stojí za to. Hlavní trýznitel i jeho poskok jsou patřičně odporní a slizcí, psychický a fyzický teror s vhodným hudebním doprovodem působí sakra realisticky. Pasování a krocení lidského jedince na úrovni koně disponuje také jistou dávkou originality. Závěrečná krvavá lázeň je prošpikována napětím a samotné finále uzemní diváka dvojnásobně. Jsem spokojen, dokonce na plný počet. ()

Mírouš odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, to není film podobný SAWu, ale je to film o koních. Hrajou tam ale místo nich lidi, a i lidi to točili (aspoň tuším). Dle mýho názoru, kdyby se role obrátily, dopadlo by to asi stokrát líp. Myslím, že i schopnej kůň, třeba Šemík, by to natočil bravurně, levou zadní...To byl teda kus shitu !!! ()

Reklama

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Je načase zlikvidovat zvyk "jsem-li nemocná, koukám na píčoviny, protože se nemohu dobře soustředit a nechci si tak zkazit kvalitní film". Nudný tupý shit plný nesympatických vypatlaných kreténů, kteří si zasloužili mnohem horší a bolestivější smrti, než jim naordinoval neschopný režisér a scénárista v jedné osobě. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tváří se to drsně, cover je skoro na cenzůru, ale tak drsné to není. A v dnešním měřítku násilí ve filmech bych to klidně přirovnal k Ctihodnému občanovi. Dokonce když má být ve snímku zavražděna nezletilá dívka, je divákovi předložen jen výstřel za stodolou. To by ani hororo chtiví Amíci asi nezkousli... Je to stále dokola ten samý příběh. Tady alespoň víme na co Wayne lidi chytá a co s nimi dělá. U jiných thrillerů a hororů divák často neví kdo vraždí a často ani proč. Béčko jako vyšité, ale odpad je příliš tvrdý verdikt. Tvůrci vykradli lecos, ale souhlasím s J*A*S*M, že to měli alespoň naštudované z jiných snímků... Jeden kotouč do rozbrusky. * ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně špatný...žádný krvavý orgie, žádná atmosféra,žádnej příběh, jen utahaná nuda...Jako většina hororů v poslední době tradičně inpirováno skutečným událostmi...No a kecy, že je to brutálnější než Saw jsou jen zbožné přání vydavatele, kterej ten film asi ani neviděl. Pro mě veliké zklamání....35% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama