Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily Marshallová měla talent a ambice stát se zpěvačkou, nebo skladatelkou, ale místo toho se rozhodla vzít si za manžela Brada a spolu s ním vychovat dvě děti. Nyní je Emily zaneprázdněnou matkou čtrnáctileté Melissy a desetiletého Bena a středoškolskou učitelkou hudby. Jednoho dne je šokovaná zjištěním, že má rakovinu prsu. Prakticky přes noc se její život změní nepředstavitelným způsobem. Najednou musí čelit obtížným vedlejším důsledkům léčby, emocím a spoléhat na pomoc rodiny, zatímco pokračuje s výukou na škole. Emily však také získá nečekanou inspiraci a zcela nový pohled na život. Noví přátelé jí povzbuzují, aby se probudila, přestala životem proplouvat jak náměsíčná, aby začala znovu bojovat a dala šanci svým dávno zapomenutým ambicím. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

jopal 

všechny recenze uživatele

Tazky, smutny a ponurny snimok. Bohuzial, taky je zivot. Jedna sprava ti ho niekdy dokaze obratit hore nohami viac, ako odtrhnuta noha. Film je natoceny velmi realisticky s mnohymi citovymi dojakmi. Dopozeral som ho viacej zniceny, ako hlavni hrdinovia. Ak si chcete navodit pochmurnu atmosferu a po dlhom case objat milovanu osobu, vrelo odporucam. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Středoškolská učitelka Emily Marshallová provádí inventuru svého usedlého života poté, co musí začít s chemoterapií, aby porazila rakovinu prsu - hořkosladký příběh o boji se životem. Kamera - David Frazee. ()

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Na TV film perfektní snímek. Mám osobní zkušenosti s touto nemocí v rodině, takže můžu napsat, že i ty emoce, chování dětí Emily a Brada a další související důsledky a následky jsou zachyceny velmi věrohodně a přesně! Vyzdvihl bych hlavně perfektní herecký výkon hlavní protagonistky Gaily O'Grady, kterou perfektně doplňuje tradičně bezchybný herecký výkon Michaela Shankse. Možná byla nakonec škoda, že tento snímek neměl ambice i do kin. I přesto ovšem 4+/5 a mé sympatie! ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně říkala že to bylo hezké ať to sem napíšu... já to neviděl, ale z vyprávění by to nemuselo být špatné...máme podobný vkus, takže to za to asi stojí... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama