Reklama

Reklama

Za trochu lásky šel bych světa kraj

všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2008, 13 min

Obsahy(1)

Mladík čeká na dívku. Vlak houká v dálce a mladý muž stále stojí na vlakové stanici a vyhlíží jej. Přijíždějící vlak ho nenechá vydechnout, odpočinout si, musí být stále ve střehu, aby svoji dívku nepropásl. (Rosana)

Recenze (4)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Reklama na vlakovou stanici v rodném městě autorově. Mladík čeká na Godota (dívku ve vlaku) a houkající vlak v dálce nejen jeho ale i diváky napíná. Někdy napíná až příliš dlouho :( ()

Vitex 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Jacquesem Tatim a Bélou Tarrem. Geniální - především zcizovací efekt třepotající se fólie :-D ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

...šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý. Mazec, mazec, mazec. Po většinu filmu jsem se v každé vteřině kochal jím celým, což se mi obvykle nestává. Slabší a zbytečná mi připadala jen pasáž s nápisy na zdi (navíc zcela zjevně neautentickými, jak ví každý železniční cestující), po níž mi také chvíli trvalo dostat se zpět do stavu dokonalé blaženosti, ale "tlapky bez psa chce kdo" jako možný výkladový klíč to omlouvá. Ježto jsem s filmem zcela splynul, nevšiml jsem si třepotající se fólie. Andreas pravděpodobně přehání a Rosana ať si spoileruje u svých filmů. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl vytvořen v rámci cvičení prvního ročníku Katedry režie FAMU. Zadání znělo: Krátký film natočený na omezené množství 16mm černobílého materiálu bez použití dialogů. (Jellini)

Reklama

Reklama