Reklama

Reklama

Sitcomový herec David H. Pierce oprášil snobské maniere na postave psychopata Warwicka, ktorý je pre dokonalosť ním chystaného večierka ochotný spraviť hocičo. Párty si nenechá prekaziť ani kriminálnikom Johnom (Clayne Crawford), ktorý sa ukryje pred políciou v jeho dome a na zvyšok večera sa stáva Warwickovým rukojemníkom... (rowdys)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI MŮJ HOST A JSEM RÁD, ŽE JSI TU“....... /// John má pech. Na jeho hlavu je vypsána odměna. Je však výbornej lhář a má cit pro výběr ,,hostitele“. Teda, aspoň si to myslel.... Warwick je opravdu vtipnej hostitel a John zjišťuje, že by mohl bejt víc fotogenickej. ,,PODÍVEJ SE, BUDE SE TI TO LÍBIT!“ Komorní posezení s bláznem, show D.H.Pierce (celkem nesympatickýho chlápka) a utvrzení, že KAŽDÁ AKCE, VYVOLÁVÁ REAKCI. Film, kterej každou chvíli trumfuje předešlej trumf a ve kterým není nic, tak jak se zdálo. Čímž patrně trumfuje i proslulou Cimrmanovu hru - ,,Hodina pravdy“ (viz. TADY). Zajímavej nápad, na kterej se dobře kouká. Jen ten konec mohl bejt originálnější..... 3a½! (možná i 4*) Čím větší nevědomost, tím lepší zážitek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč je lepší nepomáhat bližnímu svému. 2.) Jsem autorem sbírky úchylných podivínů. 3.) Thx za titule ,,benyy20“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tu komedii bych já osobně asi vynechala, ale to je věc názoru. Opravdu zvláštní, téměř morbidní psycho thriller, který mě ale udržel v napětí až do konce. David Hyde Pierce si tu roli opravdu užil a byl perfektní. Zatím celkem nenápadný, ale velmi podařený snímek , když vezmu v úvahu, že byl natočený během 17 dnů. 75% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Heh ...!! Velmi vydařená taškařice, která bohužel trpí rozdělením na dva zcela nesourodé party a tím u mne ztratila od poloviny na atraktivitě. Každopádně, sympatický zlodějíček je fajn týpek, kterýmu držíte tak nějak "od přirození" palce. Jeho "zákeřná" návštěva a snaha o vyjebávku s "mírně" podivínským obyvatelem vily se však jak jinak než zvrtne. David Hyde Pierce jako pán domu předvádí neuvěřitelné divadlo, kdy se z přitepleného blbečka mění na vychcaného teploušského hajzla a ... a pak příjdou hosti na návštěvu a začne párty ... a to jsem šel fakt do kolen !!! :))) Co se tam děje mi hlava nebrala a herecký výkony jsou na jedničku. Fakt jsem se skvěle bavil, ale zvrat asi ve 3/4 filmu byl sice zajímavý, překvapivý, ale následné dějství nudné a zdlouhavé. Každopádně je to moc fajnovej film, kterej doporučuju naprosto všem, je to zábava ... děkuju uživatelce EMMA53 za inspiraci, vůbec jsem ten film neznal ... 3,5/5 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, který je ve výsledku něčim víc, než slibují synopse a ukázky. A to je jedině dobře. Co ovšem ukázky slibují a co je v "plné" verzi obsaženo, je herecký koncert Davida Hyde Pierce, který dokonale potvrzuje, že po roli psychiatra ze skvělého sitcomu Frasier zvládá bez problémů herecky přejít na druhou stranu barikády a zahrát naprostého šílence. Ačkoliv měl snímek nepochybně minimální rozpočet, zajímavým a a spletitým příběhem podpořeným hereckými výkony a odpovídající režií nakonec může směle konkurovat i dražším a mnohem opečovávanějším snímkům. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Tento film patri rozhodne k nekonvencnejsiemu typu thrilleru, aj ked do tej to skatulky by som ho az tak nedaval, kedze mu trochu chyba poriadne napatie, ake ma v tomto zanri byt. A momentalne hodnotenie (54%) je prilis nizke na to, ake kvality snimok ma. Ak od neho necakate prilis, dockate sa prekvapenia. Dr.Niles Crane sa zhostil ulohy "svojho pacienta" naozaj brilantne. Poslednych 20 minut cakate klisovite zakoncenie a vtedy vam tvorcovia dokazu, ze finis zvladli nad vase ocakavania a vy im mozete gratulovat, ze odviedli skvelu pracu a prihodit filmu hviezdu naviac ako to robim ja. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Tetovanie na Johnovej ruke obsahuje 3 hebrejské písmená, ktoré sú iniciálami pre kabalský výraz "Ura Riva Yerivi", ktorý znamená istotu a má zvýšiť dôveru a vieru. (Niles)
  • Natáčanie trvalo iba 17 dní. (Niles)
  • Film mal rozpočet len 1 milión amerických dolárov. (Niles)

Reklama

Reklama