Reklama

Reklama

Boys Beware

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 1961, 10 min

Recenze (5)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Vcelku hloupá kampaň, která sice vlastně varuje před pedofilií, ale označuje ji jako homosexualitu-mentální onemocnění jedince (je zde samozřejmě přítomný i „charakteristický“ vzhled). Čímž film nejenže potírá jakýsi pokus o výchovnou lekci, ale navíc ne zrovna korektním způsobem útočí právě na tuto menšinu. Naštěstí z tohoto dílka není (nezainteresovaný!) divák nějak zvlášť brutálně nasrán, protože, když už nic jiného, působí nechtěně směšně. Za ten prvotní dobrý úmysl a již zmíněný „humor“ to budou ještě 2*. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Svým způsobem legenda ve formě jakéhosi miniaturního dramatu, určeného pro promítání ve školách. Chlapci, pozorte. Pokud stopujete, zastaví vám kamarádský sympaťák a vezme vás k sobě domů, tak jste se stali obětí hrozivého HOMOSEXUÁLA!!! Ááááááááááááá, pomóc, pozor na něj! Jako skoro všechny školní filmy působí jako nechtěná parodie, která ale není ani směšná, jenom vrcholně trapná. Ach jo, už dlouho jsem neviděl nic, co by si zasloužilo tak čistý odpad a přitom mělo jen deset minut. Má také svoji heterosexuální variantu jménem Girls Beware, kde se svůdných mužů mají střežit pro změnu dívky a je to podané trošku sentimentálnějším a pseudorealističtějším způsobem s větší porcí citového vydírání (takže je to o trochu vtipnější). Tak mně napadá, proč není něco jako: chlapcové, dávejte si pozor na svůdné dívčiny, jsou to mnohdy vychcané mrchy co vás chtějí okrást a zničit vám život? IMHO by to bylo podstatně přínosnější a zábavnější. http://www.youtube.com/watch?v=p4enfUyGWSY ()

Matthew013 

všechny recenze uživatele

Vyborna ukazka propagandy, ted bysme se meli sami sebe zeptat jestli to co se dneska pousti detem ve skolach nemuze bejt taky PROPAGANDA (samozrejme jinyho typu)? ()

Reklama

Reklama