Reklama

Reklama

Policejní vyšetřovatelka Jessica Dawson (Mena Suvari) byla zrovna převelena do oddělení vnitřních záležitostí. Během jejího prvního dne v práci došlo ke krvavému drogovému zátahu. Policista zastřelil nevinného teenagera. Na tom, jak k nešťastné tragédii došlo, něco nesedí. Jessica se snaží odhalit pravdu a následky jediné lži mezitím zasáhly celý okrsek. Ale brzy zjišťuje, že nemůže vůbec nikomu věřit, dokonce ani vlastnímu velícímu (Martin Sheen). (TV Prima)

(více)

Recenze (17)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý malý film se známým motivem, napsaný s patřičným napětím, přirozeným předvídatelným vývojem a s přirozenými pochybnostmi. Režisér Agustin vytváří nedůvěryhodnou atmosféru nutící zpochybňovat každou postavu a její potenciální motiv. V rámci filmové zábavy je to ale záměr, takže shlížet v tom realismus je jako obvykle zcela zbytečné. Taky proč. Příběh nenutící během sledování přemýšlet se skromně hodí jen tak k nenáročnému filmovému večeru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi mám nějakou dobrou náladu, protože tohle je celkem tradiční příběh bez nějakých velkých překvapení. Ale funguje. Mena Suvari je pořád takové zlatíčko, ale drsnější role jí tu sluší. Příběh je tak akorát zamotaný, natočený celkem profesionálně. Za mě si to na ten průměr sáhne celkem s přehledem. Prima béčko. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

hodnotím to jako B-éčkové .jinak je to řádná slátanina ale se vcelku neznámými herci (až na Sheena) se tomu dá ledacos odpustit.-Vzhledem k tomu že i když jsem si dvakrát zdřímla jsem se dočkala nepřekvapivého konce.Každý dostal co mu patřilo.Dobro vítězí nad zlem.protivná kamera bez stativu, se záběry až moc zblízka,nevýrazné výkony herců ale děj zasazen do prostředí vágusů čemuž byly přizpůsobeny masky a kostýmy.Slabý dabing tomu dvakrát nepomohl.Např dýchavičný Sheen.Jakoby mlel z posledního ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jejda vegetole to si mi měl říct, že v tom hraje Lochlyn Munro a já bych se tomu vyhnul... Ale ne dělám si pochopitelně srandu, akorát moc nesdílím nadšení pana m.p ohledně tohoto (ne) herce který mě zatím nepřesvědčil o tom, že by se z něj herec stal. Jinak film nijak zajímavej není. Podobných kousků na podobné téma už tu bylo mnoho a byli lépe zpracované než toto povrchní dílko kde mě navíc žádná z postav nezaujala, nebo nedonutila abych o ní přemýšlel. Prostě taková rutina na jedno shlédnutí. Víc nic.35% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, ale překvapivě solidní krimi drama, ve kterém se dvojice detektivů snaží zamaskovat, že jeden z nich omylem zastřelil nevinného kluka. Film je sice svým rozpočtem i vizuální stránkou na úrovni běžného tv filmu, může se ale pochlubit přesným obsazením všech rolí. S otevřenou hubou jsem koukal především na Lochlyna Munra. Ten člověk nejenže umí hrát, ale s přehledem vystřihnul nejlíp zahranou postavu z celýho filmu. Proč plýtval svým talentem v tolika komediích je mi záhadou. Největší slabinou je už zmiňovaná neoriginalita. Jinak ale není na co si stěžovat. Člověk se sice nedočká žádných extra překvapení, ale i tak je to vcelku poutavá podívaná s několika dobrými herci. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama