Reklama

Reklama

Oblast 51: Pravda nebo fikce?

  • USA Area 51: Fact or Fiction (více)
Ukázka z filmu

Co se v Oblasti 51 odehrává? Toto vyšetřování odhaluje dosud neznámé skutečnosti o supertajné letecké základně. Nejvyspělejší satelitní technologie nám umožní nahlédnout do útrob místa, jehož existenci vláda Spojených států stále popírá. Náš tým stráví 24 hodin zkoumáním důmyslného systému bezpečnosti i atmosféry strachu, které tuto odlehlou pouštní oblast obklopují. Naši vyšetřovatelé odkrývají pravdu kolem testování letadel, nejpřísnějšího utajení, k jehož zachování jsou všichni pracovníci základny zavázáni. Oblast 51 je nejostřeji hlídané a zároveň nejzáhadnější vládní zařízení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (27)

Druury 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře některých uživatelů.. Co jste si z tohoto dokumentu odnesli ? Já krom toho, že našli pohybová čidla v delším okruhu nic. Je jasný, že tam budou stráže, je jasný, že nebudou rádi když bude někdo čmuchat kolem. Chlápek mi přišel nedůvěryhodný a nevěřil jsem mu takřka nic. Kdyby měl na krku FBI myslim ze by se posral.. a ne ze byl fucking hero.. nuda nuda nuda... 1* ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Pred pozretím tohoto dokumentu som si čítal komentáre užívateľov a musím povedať, že v podstate mali pravdu. Dozvieme sa akurát o nejakých zabezpečovacích systémoch v okolí základne a jedna krátka výpoveď bývalého zamestnanca. Inak nič zaujímavé. Ale pretože ja som nevedel takmer nič o oblasti 51, tak dávam 3* ()

Reklama

Fox85 

všechny recenze uživatele

Tyhle americké pořady, kdy se sejde skupina "odborníků" a během 1 dne se pokouší vyřešit nějakou záhadu, mě už začínají pěkně štvát. Člověk se skoro nikdy nic nedozví, některá fakta se raději zopakují minimálně 5krát. A pak přijdou s nějakou jobovkou, ze které si máme sednout na prdel? Odebral bych tomu statut dokument. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný dokument o oblasti 51 a létajících talířích, konečně prokázaný materiál. O tom, že tam testují nová letadla, motory apod. Otázka z ní: odkud mají materiály, technologickou inspiraci? Chce to druhý díl.....tentokrát by tam mohli být zelení mužíčci. Solidní dokument, který si na nic nehraje.... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrodružně pojatý dokument o Oblasti 51, kde se neobjeví ani jedno UFO, ani jedna přikrášlená historka o pozorování a ani žádné záběry mimozemšťanů. Jde v něm čistě jen o to, prokázat, zda Area 51 existuje, potvrdit, že je funkční, odposlouchávat jí a pozorovat, případně vypátrat její zaměstnance a pokusit se je přemluvit k rozhovoru. Super dobový dokument z doby, kdy se skutečně o základně ještě moc nevědělo. Pokud se na něj někdo podívá teď, pochopitelně se unudí. I když jsem viděl lepší (novější) dokumenty, tento mě bavil, protože se rád podívám na racionální myšlení a způsob prokazování, než jen na pseudoreálné záběry domací VHS a povídačky z třetí ruky..... 70% http://www.youtube.com/watch?v=ws3TZVSzYdc ()

Reklama

Reklama