Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny Kapahala, náctiletý šampion na snowboardu z Vermontu, se vrací do Oahy na Hawaji, z důvodu svatby svého dědečka, místní surfařské legendy "Johnny Tsunami". Když se Johnny vrátí, pozná se s novými členy rodiny, strýčkem Chrisem (kterému je dvanáct let) a nevlastní babičkou, která se vdává za Johnnyho dědečka. Chrisovy zájmy se točí pouze k připojení se ke skupině mountin boardingu zvané "Rychlí Ďáblové". Poté, co Johnnyho dědeček se svojí novou manželkou chtějí otevřít obchod se zbožím pro surf, a také pro mountin boarding, jsou brzy vtaženi do války o rajon jejich sousedním rivalem, který má obchod hned naproti. Chrisovy výstřelky způsobí komplikace ohledně otevření obchodu a svatby, ale nakonec najde pomoc u svého synovce Johnnyho Kapahali, který vše vyřeší závodem... (L3G1ON4R)

(více)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je typický průměrný snímek pro celou rodinu, ale především pro teenagery, od kterého nelze čekat nějakou velkou kvalitu nebo snad dokonce hlubší děj, tohle opravdu ve filmech natočených pro stanici Disney Channel nenajdete. Tenhle film už od začátku cílí především na teenagery, kteří mají rádi sport, protože tady jde o sport především, je zde vidět jak surfing, tak mountain boarding. Je to ale také rodinný film, ve kterém můžete vidět sbližování, zamilování a také hádky. Prostě typickiá rodinná oddechovka pro malé i velké, kteří chtějí u filmu vypnout a jen relaxovat. Tenhle film odehrávající se na Havaji je na to opravdu ideální. A ač se jedná o pokračování filmu Johnny Tsunami, tak na tohle se můžete v klidu podívat i bez znalosti předchozího filmu, sám jsem ho totiž neviděl a v ničem mi to u tohoto pokračování nepřekáželo. Jinak asi ani není co více dodat. Snad jen, že kromě sympatických mladíků je ve filmu k vidění i jedna moc pěkná slečna, takže už jen kvůli ní si myslím, že stojí za to se na ten film podívat. Tohle je tedy prostě další z rodinných TV filmů od Disneyho, který sice příliš neokouzlí, ale ani nijak výrazně nezklame a těch 90 minut uběhne docela rychle. Za sebe uděluji průměrné tři hvězdičky. ()

HiccupIII 

všechny recenze uživatele

No opravdu nic moc. Nevyvolalo to ve mě žádné napětí ani emoce, prostě jsem tak nějak tupě zíral a dokoukal to do konce. Jestli se nudíte a hledáte jakýkoli film na zabavení tak po tomhle rozhodně nesahejte. Proč? Protože vám to náladu ještě zhorší a nebo s tím ztratíte deset minut života a až pak vám dojde že to za to nestojí a půjdete hledat něco dalšího. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

No hlubší děj to teda nemá a je to celkem jednoduchej děj ,ale na oddych je dobrej to film u kterýho se nemusí přemejšlet ,takže se mi líbil..a hlavně když člověk vidí tu Hawai tak by tam hned chtěl být a taky tam žít..než tady ve středozemí:DD ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama