Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendelín Kawkowski, stydlivý a uzavřený hoch s prapodivným jménem nastupuje první den na směnu do hospody třetí cenové kategorie jako číšník. Hned se mu v lokále zalíbí Jana, mladá a pohledná návštěvnice, které plní všechna přání. Seznamuje se také s dalším pravidelným hostem, Zdenkem, který nesnáší mladé lidi a dává jim to setsakramentský najevo. Samozřejmě ani Vendelín není vyjímkou. Přes všechny nepříjemné situace, které mu připraví protivný a zlomyslný Zdeněk a dva líní, svérázní kuchaři, kteří plivou hostům do jídla stále Vendelín věří, že se s dívkou sblíží a počátek jeho pracovního života se pro něj stane také počátkem milostného života. Povede se mu to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 3/10/// +trochu jsem se bavil, začínajícím režisérům se podařilo obsadit do rolí celkem známé herce -ovšem divím se, že tu nabídku přijali, je to hodně nechutné, otec se náhodou díval a po pěti minutách hodil šavli, to mluví samo za sebe/// Docela jsem byl zvědav a zároveň se těšil na tvorbu mladých tvůrců. Bohužel mi to prostředí a to co se tam odehrávalo moc nesedlo a díky tomu dneska budu bez večeře./// Celkem 38%/// ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Dávám plných 45 % a dvě hvězdy. Jednu za sexy Lucinku a druhou za občasnou dobrou hlášku. Jinak nechápu, proč se nechal hlavní hrdina, číšník Vendelín, zastrašovat "Zdeněčkem" kecy o tom, že "pokud tu svíčkovou nesežere, on to pošle na rozbor", když ten talíř držel v ruce a mohl ho odnést do hajzlu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postavu kuchaře ztvárnil příznačně herec Radek Kuchař. (M.B)

Reklama

Reklama