Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok na Vánoce si miliony lidí po celém světě koupí vánoční stromeček. Tento milý krátký film režiséra Jasona Eisenera pak ukazuje, co se stane, když se zdánlivě nevinným jehličnanům přestane toto každoroční kácení přisprostlými dřevorubci a následné zdobení hloupými vánočními ozdobami líbit. Zpočátku pohodovou atmosféru Vánoc překazí horor, na který nejen Ježíšek jen tak nezapomene... (Davies182)

(více)

Recenze (131)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

OU, tak to muselo bolet. Aneb jehličnany, které po staletích týrání začnou v nějakém podivném maloměstu s velmi podivnými obyvateli svoji revoluci. Hnusnou krvavou revoluci plnou brutálních scén a činů. Řeč stromů je hodně dobře vymyšlená, a filmeček se svojí atmosférou dobrý doplněk Vánoc. A pro ty, kteří používájí umělé stromky: Heh počkejte až se vzpouří umělá hmota.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle musel natočit nějakej zapálenej ochránce přírody nebo prodejce umělých stromků.Vtipnej,krvavej,gore snímek kterýmu nelze nic vytknout.Originální nápad,perfektní kamera,skvělý gore efekty,dobře zahraný,hodící se hudba to vše napráskaný do 16 minut.Jeden z nejlepších kraťasů co jsem kdy viděl.Hned od začatku drsná jízda,která se na konci změní na totální invazi pichlavých zabijáků a zeleno.červený gore jatka.Nadšenost. ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

A mě jich bylo na začátku tak líto. Na konci už o něco méně. Nápis "Pomsta je sladká" v posledních 6 minutách filmů neuvěřitelně svítí a bliká a mě to tak nějak ani nevadilo (proboha, asi jsem úchyl). Solidní gore horor, kterým si zpříjemnit blízké vánoční svátky :)) A teď ta morální otázka: "Nejsme vážně přece jen trochu krutí?" 60% ___K vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=kicdSI_-XpE ___ ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka s originálním námětem a výtečnou stylizací, která je ve své podstatě parádní satirou na všeobjímající pohodu a takový ten pocit "musíme na sebe býti hodní o vánocích..." Závěrečný masakr si nezadá s kdejakým zombie filmem a dokonale navozuje atmosféru apokalypsy, způsobenou zoufalými vánočními stromky.... ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Zábavný krátkometrážny film, ktorý sa celkom originálne vyhráva s vraždami. Potešila ma aj menšia spojitosť s filmom Cannibal Holocaust, kde je mimo hlavnej znelky podobný aj príbeh. Bohužiaľ, ak odrátam prvé tri a záverečných päť minút (číže celú polovicu filmu), ten zvyšok až tak dobrý nebol a výslednú kvalitu snímku tak slušne zráža dolu. Aj napriek tejto maličkosti sa však jedná o naozaj kvalitný výtvor. V celovečernej verzii by som si to ale nepozrel - už tak vzniklo dosť filmov od štúdia Asylum a jemu podobných. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V úvode aj v závere filmu hrá legendárny soundtrack z hororu Kanibali (1980). (Marceloo)

Reklama

Reklama