Reklama

Reklama

Inga Lindström

(seriál)
  • Slovensko Inga Lindströmová
Německo, (2004–2024), 150 h 33 min (Minutáž: 84–95 min)

Předloha:

Christiane Sadlo (kniha)

Hrají:

Gila von Weitershausen, Karl Heinz Vosgerau, Nicki von Tempelhoff, Hendrik Duryn, Jochen Schropp, Simone Heher, Inez Bjørg David, Nicola Tiggeler (více)
(další profese)

Epizody(101)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (6)

Romance u jezera (2006) (E13) odpad!

Johanna-Christine Gehlen není nijak ošklivé, ale je to zcela jistě královna totální německých pseudoromantických braků. ()

Mraky nad Sommarholmem (2006) (E15) odpad!

Tati dáme si rybičku a hranolky... opět klasika od Inga Lindström, na pozadí zase celkem hezká vodní plocha, tentokrát něco jako náš Mácháč. A k tomu jedna stará naleštěná Alfa Romeo Spider. 10% ()

Zamilovaní doktoři (2010) (E33) odpad!

Dalších z německých TV slátanin, bez ducha, bez nápadu, prostě děs. Poloviční hvězdičku bych dal za exteriéry, ty jsou u nějaké vodní plochy, takže je tam přístav a spousta lodí, les, červená dřevěná chaloupka. ()

Síla přátelství (2011) (E40) odpad!

To, co Němci umí, je posadit příběh do hezké krajiny s nějakou hezkou stavbou nebo chatou ze dřeva a k tomu nějakou hezkou velkou vodní plochou. Ale to je vše. Zbytek je naprostá slátanina. ()

Den u jezera (2012) (E43) odpad!

TV produkce něčeho, co Němci umí docela dost dobře, je posadit příběh do hezké krajiny s nějakou hezkou stavbou nebo chatou ze dřeva a k tomu nějakou hezkou velkou vodní plochou. Ale to je vše. Zbytek je naprostá slátanina. ()

Černá labuť (2013) (E47) odpad!

Příběh tentokrát nasměřovali Němci do Švédska. Černá labuť prý přináší smůlu a to s jistotou i tomuhle filmu. Dánka Inez Björg David zrovna nevypadá jako typická švédská kráska a Helmut Zierl je typický představitel německých současných braků. ()

Reklama

Reklama