Reklama

Reklama

Inga Lindström

(seriál)
  • Slovensko Inga Lindströmová
Německo, (2004–2024), 150 h 33 min (Minutáž: 84–95 min)

Předloha:

Christiane Sadlo (kniha)

Hrají:

Gila von Weitershausen, Karl Heinz Vosgerau, Nicki von Tempelhoff, Hendrik Duryn, Jochen Schropp, Simone Heher, Inez Bjørg David, Nicola Tiggeler (více)
(další profese)

Epizody(101)

Recenze uživatele PavelZava k tomuto seriálu (9)

Letní romance (2005) (E07) 

Hlavní hrdinka Anna je sice přirozeně vyvinutá (viz vtipný kolega type_B), ale pro zvědavého, mírně chlípného diváka nic, kromě bujného pozadí nenabídla. Byla to celkem potvora, za zády přítele Bertila (to je jméno) chce odejít kamsi jinam pracovat a vodila ho za nos, ale u jiných nad podobným chováním ohrnuje nos. Prostě od začátku jednoznačně záporná postava. Jinak dobrý ... Z koupání bez plavek : Voda má nanejvýš 15 stupňů ! Třináct, ale je to úžasné, šimrá to jako šampaňské. Dělej pojď nebuď baba. ()

Dívka z majáku (2006) (E14) 

Nemůžu si pomoci, ale Thure Riefenstein vypadá jako brácha Patrika Swayze ()

Hlas srdce (2010) (E34) 

Zahradní architekt Sven po postříkání zavlažovacím systémem golfového hřiště nabídne princezně Christině, že doma má suché šaty svých sester, ale nepozná, kdo je, co je. Obě jeho sestry jsou z její přítomnosti rozhozené, což Sven komentuje slovy : Ony nejsou na princezny moc zvyklé. Tímto začnou problémy se zahradníkem, tedy se zahradním architektem … Herzog Anders von Köping otec princezny Christiny, který pro svou dceru stanovuje pravidla chování a bdí nad nimi, mezitím randí z největší bulvární novinářkou Švédska Monou Misselholm. Když se vše provalí film nabere rychlé obrátky správným směrem :-) *** (Úplně první komentář tohoto filmu, to čumím to je snad úplně poprové) ()

Osudová výměna (2015) (E55) 

Suzan je tajná sestra Anne Hathaway. Opravdu se dá zamilovat po telefonu ? ()

Rodinná pouta (2016) (E62) 

Thure je brácha Patricka Swayze? Děda je snad příbuzný Hynka Čermáka ? ()

Láska žije dál (2016) (E64) 

Zajímavá romantika a navíc Cornelia Ivancan a Anja Knauer, obě kočky . Blondýna nebo Bruneta, já bruneta. Budu muset napsat Elišce, jestli si na mě někdy vzpomene ... ()

Z lásky k tobě (2018) (E73) 

Někdy mne překvapuje, že ve filmech ženy připisují ranní nevolnost nějakému viru, ikdyž nikdy nic takového dříve neměly. ()

Tóny lásky (2019) (E81) 

Volvo Duett a červené domečky jsou základní mi atributy každého dilu Ingy Li. ()

Reklama

Reklama