Reklama

Reklama

Jeff (Neil Patrick Harris) se svou ženou Samanthou (Bonnie Sommerville) se přestěhovali z Delaware do New Yorku. Hned vyvstala potíž s hledáním školky pro jejich dcerku Beatrice (Amelie Talbot). Musí přesvědčit a přechytračit ředitelku (Jenna Stern) i školní komisi, aby získali náhle uvolněné místo. (Saleas)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se napsat, taková normální komedie. Jenže tohle není normální, humor je dost uhozenej. Neil Patrick Harris a Bonnie Somerville jsou sympatickej pár a jejich snaha dostat dcerku do školky je až neskutečně velká a jsou schopni všeho. A úchylnost členů rady nezná mezí. Sice to trošku sráží právě ta úchylnost, ale zas to na druhou stranu zachraňuje NPH, takže díky tomu si to vystačí s průměrným hodnocením. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nudnější komedii jsem už dlouho neviděl. Nějak nechápu, jak se k tomu po přečtení scénáře NPH mohl upsat.. Na tomhle filmu totiž nefunguje nic, postavy jsou nevýrazné, hlavní myšlenka se sháněním školky je možná aktuální, ale vtipnější situace by vymyslel opravdu kdokoli - pokud to mermomocí někdo chtěl vydat pod žánrem "komedie". ()

Reklama

CuriousGuy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se nedívejte, pokud neumíte plynule anglicky. Je to jedna z těch méně komerečních, absolutně úchylných, nenáročných komedií. Zveličuje problémy americké společnosti (ale ne zas tak příliš :D), kde je přetvářka každý den na jídelním lístku. Nejde tu ani tolik o NPH, ale hlavně totiž o bezchybný a brutálně vtipný výkon Petera Serafinowicze, který prostě a jednoduše září více než ty největší hvězdy na obloze. Nečekejte od tohoto filmu komplexní děj, pořiďte si silný žaludek a on se vám bohatě odvděčí. Kvůli proklatě nízkému hodnocení dávám o hvězdu víc. ()

Saleas 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nvm proc nedám rovnou odpad asi se mi pár motivů a nápadů líbilo ale to je tak vše. NPH snad nejhorší herecký výkon, co jsem od něj viděl. Za celý film má dvě grimasy jedna je na plakátu a v druhé se tváří zmateně-nervózně. Nevtipná komedie se sice slušnými dialogy ale jinak nic. Sice jsem nerozuměl celému filmu (americký slang zas tak neznám), ale to by mého hodnocení a prožitek z filmu nezachránilo. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Ale rychle než si to rozmyslím a dám je jednu... Ten scénář je mizerný a N. P. Harrisovi nepředkládá naprosto žádný materiál, který by si zasloužil. Z režisérova stylu mám dojem, že by měl točit pohádky pro děti, což nemyslím nijak zle. Ale jsem vděčný za Petera Serafinowicze, mého oblíbence z britských sitcomů. Taky by si zasloužil lepší text. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa vo Philadelphii, v štáte Pennsylvania (USA). (Niles)

Reklama

Reklama