Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je svobodná matka, která si moc přeje, aby její desetiletý syn byl stejný jako ostatní kluci. Jenže Joshuu nezajímá drsný sport ale panenky a móda. A pak se u nich objeví matčin bratr Alex...  Americká komedie, kterou režíroval James Vasquez, vypráví o problémech svobodné matky Andy, jež prožívá se svým desetiletým synem Joshuou. Chytrý, šťastný a nadšený kluk není jako ostatní spolužáci - rozhodně se nehodlá připojit ke školnímu wrestlingovému týmu svých spolužáků, protože jeho zajímá móda, panenky a další věci, které baví holky. Chlapcova matka netouží po ničem jiném, než aby její syn byl normální, ale také si uvědomuje, že pochopit a přijmout chlapcovu individualitu je důležitější, než se jí obávat. Když se Andy dozví o smrti svého otce a na jejím prahu se nečekaně objeví svéhlavý bratr Alex, možná že sourozenci, kteří k sobě znovu našli cestu, začnou konečně chápat, co znamená rodina - i když ta jejich nepatří zrovna mezi ty tradiční. V hlavních rolích Carrie Prestonová, John G. Preston, Michael Emerson ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bezesporu velice zajímavá a neobvyklá nezávislá americká komedie. Ono už jen téma samo o sobě je zajímavé. Resp. tenhle film nemá jen jedno téma, děje se tam toho víc, ale prakticky vše se točí kolem toho, že desetiletý chlapec jménem Joshua si přeje být roztleskávačem. Téma je to pozoruhodné, ale kupodivu musím říci, že je to dost dobře zpracované a mě se to hodně líbilo. Tuhle záležitost prostě vnímám jako něco pohodového, jako film pro celou rodinu, který je úžasně sympatický, na nic si nehraje a který je sám sebou. Jsou zde momenty vtipnější i méně vtipné, ale jako celek je to film, který si určitě zaslouží pozornost a který dokáže zaujmout. Jedná se tedy o okouzlující filmový debut režiséra Jamese Vasqueze, který se opravdu povedl. Navíc filmu pomáhají také herecké výkony, obzvláště mladý Lurie Poston se své role malého roztleskávače ujal velice dobře. Těžko něco více dodávat. Filmu nechybí vtip, šarm, pohoda, a to všechno se odrazilo i na mém celkovém vnímání celého díla. Takže nakonec uděluji filmu nadprůměrné čtyři hvězdičky, protože to rozhodně stálo za to. ()

Reklama

peterfriusjilek 

všechny recenze uživatele

Jemná komédia, ktorá búra stereotypy o mužoch a ženách, ale zároveň nikoho neuráža. Nekonfliktne sa tiež dotýka oslabených vzťahov v rodine. A to sa dej točí okolo chlapca, ktorý chce byť roztlieskavačkou, chodí na katolícku školu a za suseda má geja. Tento film dokáže príjemne naladiť. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama