Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se rozhodne využít služeb ilegální potratové kliniky, shodou okolností umístěné ve zchátralém nevěstinci. Embryo spláchnuté ihned po potratu do kanalizace však přijde do styku s radioaktivním toxickým odpadem, který prosakuje do zdejšího podzemí z nedaleké skládky. Obyvatelé domu, zákazníci nevěstince, prostitutky, bordelmamá a její černošský pomocník, ti všichni se stávají vězni zmutovaného embrya obřích rozměrů, které zabarikáduje okna i dveře neproniknutelnou membránou a začne si vybírat první oběti. (UncleHugo)

(více)

Recenze (13)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tento kousek jsem si pro svůj halloweenský maraton vybrala záměrně z toho důvodu, že působí svou synopsí naprosto šíleně a otřesně, takže jsem se na něj ani nemohla zlobit za to, že to byla fakt chujovina na entou. Kdyby to nebyla taková nuda, tak tomu dám aspoň dvě, ale bylo na tom hrozný naprosto všechno. Od totálních neherců, přes úmorné dialogy až po kameru, efekty i vraždy. Zkrátka od A do Z čiré neumětelství. Jako vhled do céčkového hororového dějiště 90. let ale dobrý na tu jednu hvězdu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nebudeme si nic nalhávat, The Suckling je neskutečná blbost, minimálně o třídu horší než žánrově podobný Unborn či It's Alive, gore triky jsou na devadesátá léta docela úsměvné, ale já si nemůžu pomoct, já mám tyhle ortodoxní b-éčka rád a nějakým zvráceným způsobem jsem se i bavil, takže za tři... ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych podotknout,že film má na konci copyraight 1989. Myslel jsem,že po filmu jako The Abomination (1986) kde tumor ožil a nutil jednoho chlapa zabíjet,aby krmil tumor neuvidím větší bizarnost. Ale viděl. Tohle. Abomination byla amatérština snad typu Déčka,tohle je technicky o něco lepší Céčko,které jestli šlo do kin,tak jen do nějakých maličkých na pár dní. Monstrum je krásné a odporné,samotní herci. No prostitutky byly ošklivé,nemohli si dovolit žádné kočky tak sem hodily tyhle. Některé postavy se pozabíjejí navzájem což mě trochu sralo,že monstrum nedostalo více prostoru,ale jak se začne ve druhé polovině objevovat je to lepší. Hlavní hrdinka sice přežije,ale tak,že skončí v blázinci,kde je znásilňována dozorci,kdoví jestli si to ten chudák vůbec uvědomoval. Ale mutantík dá na konci o sobě vědět. Nejvíce se mi líbil dobrácký černošský vyhazovač Sherman. Jinak film má solidní tempo a všechno se rozehraje od začátku,na tyhle filmech je nejlepší,že si na nic nehrají,uvědomují si své zařazení a nezdržují se ničím. U mě v bizarnosti krásné čtyři. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po nějaké době vrátil k oldies hororům. A jako vstup do 90. let jsem si vybral hned pořádnou zetkovou srágoru. Partička retardů, dementů a hlavně příšerných neherců uvízne v bordelu/potratové klinice, kde je systematicky likviduje zmutované embryo. A tak se milí retardi hádají, chodí se podívat co se děje až z toho všichni chcípnou. Dlužno říct, že příšerka se opravdu povedla a dostává 1* a pak je tu ještě jedna nechutná scéna na konci. Zbytek nestojí za nic a to včetně vražd, které zkrátka nejsou ukázaný. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah zněl tak dementně, že tohle jsem musel prostě vidět. Film začíná slovy... 1. DUBNA DOŠLO K NEJBIZARDNĚJŠÍ A NEJDĚSIVĚJŠÍ UDÁLOSTI V BROOKLYNSKÉ HISTORII. 12 LIDÍ BYLO ZABITÝCH V DOMĚ KDE BYL ÚDAJNĚ NEVĚSTINEC A ILEGÁLNÍ POTRATOVÁ KLINIKA. PŘEŽILO JEN JEDNO DĚVČE. KDYŽ JI NAŠLA POLICIE ZAČALA VYPRÁVĚT TAK NEUVĚŘITELNÝ A HROZNÝ PŘÍBĚH, ŽE BYLA HOSPITALIZOVANÁ V BLÁZINCI. NEJLEPŠÍ VYŠETŘOVATELÉ SE UŽ ROKY POKOUŠEJÍ VYŠETŘIT TUTO PŘÍŠERNOU ZÁHADU ALE DO DNEŠNÍHO DNE JSOU BEZRADNÍ. JSOU VÝKŘIKY DĚVČETE JEN ŠILENSTVÍM ANEBO JE TO PRAVDA? TVŮRCOVÉ TOHOTO FILMU VĚŘÍ, ŽE ANO... Myslím, že tohle hovoří za vše. Film se nebere vůbec vážně a tak je potřeba k němu i přistupovat. Pokud na tuhle hru přistoupíte tak si tuhle Céčkovou chujovinku zcela jistě užijete. 3hvězdy ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama