Reklama

Reklama

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 321)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Mnozí kritici a uživatelé by si mohli ujasnit, co je pro každé umělecké dílo základní - míra ozvláštnění, jaké film dosahuje. PAŘBĚ V BANGKOKU je nesmyslně vytýkáno, že jde o typické pokračování, kdy má druhý díl podobu jedničky přejeté přes kopírák, akorát s umocněním toho, co se osvědčilo jako divácky atraktivní a vděčné. Zapomíná se ale na to, že se koncept postupného rozpomínání se na předcházející noc se dá těžit donekonečna a ústředním ozvláštňujícím prvkem je volba města, které nabývá podobu jakoby samostatné postavy se specifickými vlastnostmi. "Dvojka" je sice slabší než "jednička" co do míry zábavnosti či formální nápaditosti. Moment překvapení totiž už logicky nefunguje a je až příliš stylisticky usedlá, přičemž na precizní dávkování informací a vzhledem k žánru netradiční flahbackovou strukturu jsme si už zvykli. V několika věcech ale nezpochybnitelně trumfuje. Postavy si jsou - stejně jako diváci - velice dobře vědomi, že se ocitaji ve stejné situaci jako předtím, ale přesto jsme nakonec přechytračeni a nepřijdeme na to, kde jsme měli Walda hledat od samotného počátku. Oproti vegaskému dobrodružství navíc ve 3/4 dojde k významovému obratu, a tak spíš než o snahu o to dostát zásadám romantických komediích (navrátit se ke statusu quo, aby mohlo dojít ke kýženě svatbě a šťastnému konci) jde o oslavu mužského kamarádství. Wolf-pack se tak ustavuje jako parta, na kterou je spoleh, ale ne proto, že je zárukou jistoty v podobě přinášení toho stejného znovu dokola. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ano, první díl to vykrádá místy opravdu až moc a Alan v podání Zacha Galifianakise se už místy pohybuje na hraně snesitelnosti. I tak je to ale stále výtečná zábava plná situací, ze kterých se budete popadat za břicho. Scénaristé mají prostě stále v rukávu dost humorných scének a Todd Phillips má komedie zkrátka v malíku. Navíc je tu výborně sehrané ústřední trio, které to zachraňuje i v těch slabších scénách. A když by vám náhodou ani oni nestačili, tak je tu navíc ještě čím dál geniálnější Ken Jeong a Paul Giamatti ve výborné vedlejší roli. Takže opravdu vše při starém, stále ta stejná spokojenost. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velky zklamani. Furt jsem si rikal, tak uz si to dokecejte, at se muzem presunout pres uvod a konecne se to rozjede. Jenze ono hovno, celej film jede v takovym pomalym, ukecanym tempu. A kdyz se proste vic mluvi, nez dela naky dobytkarny, tak to holt neni zabavny. Cely je to samozrejme jak sjety pres kopirak a to ani prvni dil nebyl nejakej vrchol originality. Sem tam se zadari nejakej brutalni forek, ale to je vazne vyjimecne a vetsinou to je zase variace na neco z prvniho dilu. Srat na to, ze to neni originalni, kdyby to slusne odsejpalo a ja se u toho bavil, tak neni co resit, jenze to se bohuzel nedeje a ani ty zaverecny fotky uz nemaj takovej kalibr. Aspon, ze herci jsou furt sympataci, i kdyz Galifianakis to tentokrat zas tak moc nerozjizdi. Tohle Philipsovi nevyslo. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Film to nemá ľahké, je totiž odsúdený na úspech a fanúšikovia prvého dielu neočakávajú nič, než daľšiu kopu srandy. Ale má to háčik, ide o varenie z tej istej vody a to skoro do puntíku. Veľká škoda toho. Na The Wolfpack som sa tešil a ono to je ako slabý remake prvého dielu :/ bolo príjemné opäť medzi nich zavítať, no chcelo to niečo iné, odlišné, svoje. Niečo čím by bol film originálny (ak nerátam zopár vydarených vtípkov). A takto je z filmu najlepší asi len trailer. PS: som síce sklamaný a koment samá kritika, no na tých 50% možno 60% to je a na kino pri cole a popcorne to stačí. [Videl v Kine] ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Exotické Thajsko je dejiskom druhého dobrodružstva trojice nerozlučných vlkov jednej svorky, ktorého najväčšia chyba spočíva v tom, že sa až príliš okato snaží ísť v šľapajach prvého dielu, počnúc "identickou" otváracou sekvenciou (x / x), kostrou, štruktúrou, postupovaním príbehu a jeho vnútornosťami až po zvuk a štýl soundtracku, aj keď pokojne mohol ísť svojou vlastnou cestou, čoho príkladom je práve záverečná trojka. Tiež ale kľudne mohlo ísť o zámer, takže vyčítanie je zbytočné. Level absurdnosti udalostí je nadhodený o značný kus, ba až tak, že sa z prvotne neuveriteľnej jednotky stal vlastne príbeh rutinný, ktorý sa môže stať kadekomu. Nové postavy nezaujmú, nemajú ani dôvod. Zaujme len Phillipsova réžia, ústredná trojka, Bangkok a jeho pod sukňami skryté penisy. --- ♪♫ (1.6.2017) (23.8.2017) (13.11.2018) (17.9.2021) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)
  • Tvůrci snímku původně chtěli do role tatéra obsadit Mela Gibsona. Ostatní protagonisté a členové štábu ale odmítli s hercem spolupracovat kvůli jeho skandálům (jeho bývalá partnerka požádala o soudní zákaz přiblížení kvůli domácímu násilí). Do role byl poté obsazen Liam Neeson. Režisér Todd Phillips chtěl posléze Neesonovu scénu přetočit, ale herec z důvodu účasti na dalším projektu už nebyl k dispozici. Scéna byla následně natočena znovu s Nickem Cassavetesem. (oje)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama