Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 321)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Legendární partička Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha jsou zpět tentokrát v Bangkoku. Nemalé zklamání oproti senzační Pařbě ve Vegas, co dodat, prostě jsem se nebavil. Jedině mě pobavila opice a závěrečné fotografie z celého dění. Z vylouhovaného sáčku se udělá těžko vynikající čaj. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu jedničky, která se mi osobně velmi líbila nás Todd Phillips nechává probrat se s kocovinou opět kdesi na podlaze pokoje do bolavě jasného hlučícího všedního dne. Od Vegas se další pařba nijak neliší snad jen kromě exotické destinace. Bohužel, to co činilo Vegas originálním zde už očekáváte a já se už zdaleka tak nesmál. Vlastně jen kromě zápletky s prostitutkou:-). Partička opět dobře funguje, kluci alias - Vlčí smečka - jsou sympatičtí a navíc už je znáte, ale je to zkrátka druhá pařba se stejným koncem. Dvě kocoviny už jsou zkrátka dost. * * * ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem mile překvapena, že další pařba bude v Bangkoku. Na to, že je to tak krásné město, ho tam bylo ale docela málo. Zacha G. začínám zbožňovat, protože jeho herecké výkony jsou doopravdy neuvěřitelné. Dvojka příběhem malinko (fakt jen malinko) pokulhává, ale i tak to byla pařba od začátku do konce. Po přípitku Alana začala dokonce polovina kina tleskat. To se tak často nestává. Závěrečná fotokoláž lepší než z Vegas! Takže spokojenost.. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Shadwell: Jenže Stu není hybatelem děje, tím je totiž Alan (Galifianakis), tedy psychopatický idiot. Veškerý šílenosti, které Stu provede, jsou důsledkem alkoholu a drog, takže on v sobě možná má nějaké vnitřní démony, ale pokud ano, tak sám od sebe by je takhle asi nevypouštěl. K tomu mu dopomůže až jeho dobrý retardovaný kamarád Alan. Spíše si však myslím, že je to právě úplně obyčejný nudný člověk, který se pod vlivem dopustí ledasčeho - jako všichni lidé, když nad sebou ztratí kontrolu. Tvůj komentář zní zajímavě, ale je mimo. ____ K filmu: Zatímco "Pařba v Las Vegas" působila relativně svěžím dojmem, "Pařba v Bangkoku" je ztělesněním všeho, co je na Hollywoodu špatně. Jak tím, jak jsou si ty filmy podobné, tak tím, čím se liší. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

(SPOILERS) Živió, zohratá banda z klubu Ostudiantes je zas raz pokope, sila kolektívu viťazí nad krásou z hry a ako tak pozerám, zopár mnou obľubených komentátorov tuším (ne)chcene plaší, zbytočne sa nasiera, vrásky im raší. Rozjebávka č.2 prúserom rozhodne neni, chlapci opäť pozdvihujú čašu-pivovú fľašu, marshmallowska sa na ohni smaží a čože sa to vlastne robí (?), slávnostne sa pripíja, zubár sa žení. Dosť dorasteneckých rýmov, viac dospelého textu! Zhovadilo hovadské hovadá…sa zobúdzajú v neklimatizovanom bytíku somewhere in Bangkok, v štádiu smradľavej upotenosti, kožnej poškodenosti i mozgovej dutosti. Po jemne zahladených stopách pátrajú po následkoch svojej prehýrenej noci a postupne dochádzajú k potvorskému poznaniu, je to zase v prdeli…a propo nie v tej správnej. Ako nástojčivý opozicionár sezónneho (potrebného) tovaru (cvične) zvaného commercial fizzer musím poznamenať, že Todd po kanáloch chodiť nemusí. Jeho druhý "Hangover" bez debaty trpí nedúhami druhých pokračovaní a uhrančivosť púšte žiaľ tiež nemá. Upútava však odviazaným duchom a chuťou napodobiť jednu z najuvoľnenejších/najzábavnejších komédii za rok 2009 na pôde amerického kontinentu. Slúžia mu k tomu hanbaté/vulgárne príhody, obstojná akcia, pretrvávajúca chémia obávanej štvorice, opičák-dealer a takisto zosílený/koncetrovaný idiotizmus Zacha Galifianakisa. Netešia trapáci Tyson/Chow, tie ich nemotorné/hysterické skopičiny, nevybalancovaný pomer medzi pálčivou nevkusnosťou a veselou neslušnosťou + omíňavá obava - ísť do trojky by mohlo byť skutočne riskantné. V dvojke to ale - aj napriek krpatým nedorozumeniam - naďalej klape a s tým naším zblúdilým cyklistom je to za veľmi pekné 3*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)
  • Opica Crystal nikdy vo filme nefajčila. Pri detailnom sledovaní je možné vidieť, že cigareta je len napodobenina. (ČSFD)
  • Zach Galifianakis (Alan) má rád labradory. Ve scéně, kdy jde vlčí smečka pozvat Alana na svatbu, je v jeho pokoji na monitoru nápis „I love labradors“ (miluji labradory). Po zbytek filmu má Alan na sobě tričko s potiskem labradora. (leBIGmac)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama