Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice povídek nás zavádí do Pensylvánie, na okraj dálnice Lincoln, kde lidé prožívají nejrůznější osudy. Ať je to průvodkyně posedlá svou prací, muž, který hledá pomoc u křesťanského vědce či spisovatel, jehož sousedka patří ke komunitě Amishů.  Vydejte se na výlet do Pennsylvánie, abyste viděli, jak vypadá život na okraji dálnice Lincoln ve filmu Johna Putche, jenž se skládá ze tří povídek. První vypráví o každodenní frustraci Mandy (Nathalie Bolttová), průvodkyně po trase občanské války. Je beznadějně posedlá životním příběhem Jenny Wadeové, jediné civilní oběti války o Gettysburg, zatímco její kamarádka June se snaží přivydělat si pornografií na internetu. Druhá povídka je věnována muži (Kevin Rahm), který hledá pomoc u křesťanského vědce (Will Love), a třetí vypráví o spisovateli (David DeLuise), jenž si koupí farmu na venkově, ale místo inspirace ho neustále ruší jeho sousedka (Dana Delanyová), která sice patří ke komunitě Amishů, ale kouří, pije jako duha, kleje a potají sleduje jeho televizi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Tery16 

všechny recenze uživatele

Příjemné filmové povídky s příjemnými hrdiny ... příjemný film. Takový snímek pro lidi, kteří věří, že i obyčejný život může být občas nesmírně zajímavý bez toho, aby se udála nějaká obrovská věc. Ideální film pro jedno ospalé sobotní odpoledne. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film se zkládá ze tří povídek. První a třetí celkem ujdou, duhá mě nebavila. Film mě připadal takovej ňákej ospalej. Nic moc. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, který by se mohl u ČT2 zařadit do seznamu filmů ve sbírce Americké nezávislé léto. Film naprosto průměrný. Příběh klasicky ze života, který neobsahuje nic, o čem bych mohl říct, že jsem zvědavý, jak to dále dopadne. Fakt je ale, že pár nápadů v něm bylo a proto hodnotím tak jak hodnotím. Není na něm ale nic vážnějšího. Prostě naprostá pohoda, kterou podporuje i country kytarová muzika, jež se filmem celou dobu prohání. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový typický americký nezávislý film bez známějších herců s příběhy ze života, se kterým čas docela příjemně plyne, ale není zde vyloženě nic, co by mě jako diváka jakkoliv výrazněji zaujalo. Každopádně to ale byl určitě dobrý nápad nasměrovat děj filmu do malého městečka někam k okraji dálnice, kde se odvíjejí tři příběhy zcela obyčejných nikterak výjimečných lidí, kteří si tak nějak žijou svůj život se všemi nástrahami všedních dnů a nijak nevybočují z normálu. Ať už jsem se díval na první příběh o lovcích jelenů, kteří se rozhodnou vydělat na jakémsi lesním muži (nazývaném Velká tlapa) nebo na další dva příběhy, tak vždycky jsem si to docela užil a tenhle film nemá skoro jedinou vadu. I dobrý nápad oceňuji, ale bohužel nemohu říci, že bych z tohoto filmu byl nějak více odvázaný, to rozhodně ne. Má chvála může skončit tak maximálně u toho, že tohle je solidní počin, který naprosto sedne lidem, kteří mají rádi malé nezávislé filmy s neznámými herci (z těch herců jsem znal jen Davida DeLuise ze seriálu Kouzelníci z Waverly). Já se mezi tyto lidi také řadím, ale zde musím zkonstatovat pouze to, že se jedná o solidní průměr, který rozhodně nezklamal, ale také nijak nepřekvapil. Proto zůstávám u průměrných, ale docela kvalitních třech hvězdiček. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

O - ou, jejda, to byla ale nuda! Tohle je vlastně úplně první film, který nehodlám dokoukat, přestože jsem v půli filmu usnul... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama