Reklama

Reklama

Tôkyô shônen

všechny plakáty
Mysteriózní / Romantický
Japonsko, 2008, 95 min

Obsahy(1)

Po tragickej nehode jej zomreli v nemocnici obaja rodičia a tak Minato býva u babičky. Okrem nej už nemá nikoho, iba tajomného chránenca menom Night, o ktorom vie len to, že je starší. Komunikujú spolu iba formou dopisov zatiaľ čo záhadný Night sa vyhýba vzájomnému stretnutiu. Kto je? Kde sa skrýva? Kedy k osudnému a dlho očakávanému stretnutiu dôjde? (sochoking)

(více)

Recenze (3)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příběhů o rozdvojené osobnosti už bylo docela hodně, ale zde je pojetí dost nevšední (SPOILER: koho by napadlo, že se jedna z rozdvojených osobností může zamilovat do té druhé). I když se film tváří trochu dramaticky, ve skutečnosti mi to přišlo spíš jako příjemná, pomalu plynoucí podívaná - snad to bylo i charakteristickou klavírní hudbou Franze Liszta, která se nese celým filmem. ~(4,0)~ ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film je stejně schizofrenní jako hlavní postava Minato. Tvůrci se tomuto tématu měli radši vyhnout, protože scény o samotě s "druhou" MInato alias Nighto, nejsou vůbec dobré. Prvních 15minut bylo fantastických, ale pak když se začal objevovat Nighto, už to bylo dost nudné. V detailech perfektní scény, celkově nic moc. Film má ale jedno další významné plus a to je soundtrack, který je fantastický včetně opakující se skladby od Liszta. Bohužel hlavní zápletka by spíše fungovala v animé než ve filmu, tam by byla ještě patřičně rozvedena. Takhle ve filmovém podaní tohoto téma je nuda. Škoda, já dávám 45%, takže celkově přehodnocený film pro mě. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu je naozaj strašne nudná, potom sa dozviete pointu a celé sa to začne prakticky odznova, no s doplneným info, lenže ani to nie úplným... kompletný príbeh si musíte poskladať až pred samotným koncom... Aby som to zhrnul - ten nápad so s************ nebol zlý, herečka to tiež nie je práve nezaujímavá a koniec bol ok, ale ja dávam prednosť príbehom rozprávaným chronologicky a tu som sa polovicu času iba nudil... A ešte jedno dôležitú upozornenie - určite dopredu nečítajte komentár od Ceres a možno radšej ani od Tsuki, inak prídete o to jediné, čo je na filme zaujímavé... ... ()

Reklama

Reklama