Reklama

Reklama

Tou qi

všechny plakáty

Mladý taxikář Mapking jede se záhadným pasažérem Ponym do vesnic Sun a Moon. Při dlouhé cestě si navzájem vypráví verze legendy o jedné vypálené restauraci. Při poslechu Ponyho verze si Mapking začíná vzpomínat na dětství a uvědomuje si, že má s onou restaurací určitou spojitost. (Chatterer)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý taxikár "Ping" jedného večera zoberie zákazku, aby odprevadil mladého vodiča dodávky "Ponga" do ďaleko vzdialenej dedinky. Počas tejto cesty si za pomoci vysielačky rozprávajú príbeh o jednej vypálenej reštaurácii. Každý má však svoju vlastnú verziu a zhodnú sa len v úvode. Ako to naozaj bolo a o čo mladému vodičovi dodávky ide ukáže až samotný záver. Dnes už za horor označia snáď všetko. Toto malo toľko spoločné s hororom ako ja s rodinou Bin Ládina. Keď zažmúrim všetky oči tak by som ho mohol označiť za mysteriózne "niečo". Neviem, ale čo. Úplne "hluchý", nudný film, ktorý zaujme len nápadom. Pokiaľ niekto čaká ducharinu, ako sa to tu naznačuje, áno nájde ju tu. Ale na úrovni 5 ročného dieťaťa a som si na 99,99 % istý, že aj to by zaspalo. O tom aký je záver predvídateľný snáď nemá ani zmysel písať. Film na úrovni Tv inscenácie pri ktorom zbytočne zabijete čas. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako horror to možná mnohé zklame. Je to totiž spíše lehce mysteriózní záležitost. Ale příběh to má velmi zajímavý, odvyprávěný trochu zvláštním multižánrovým crossoverem a pokud vás baví různé asijské mytologické a nadpřirozené legendy a příběhy, určitě vám to sedne. Velmi mě zaujala (Michelle Ye), která ve své postavě zvládla hodně poloh a ve všech byla poměrně přirozená. Kromě toho má film hodně dobrou hudbu. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Čistý asijský průměr. Zprvu má film náběh na typickou duchařinu, ale po chvíli se ustálí v žánru někde mezi temnější detektivkou a thrillerem. Film vypráví nepříliš originální příběh podaný celkem snesitelnou cestou, hlavně vzpomínkové pasáže z restaurace jsou dobré (ta druhá je lepší, hlavně díky té herečce ..mlask :). Bohužel se ale nejedná o film, který utkví v paměti a dřív či později si na něj divák ani nevzpomene. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix krimi a hororu ve velmi komorním provedení. Netradiční snímek tažený skvělým námětem během prvního flashbacku trochu ztratí tempo, ale vše je úspěšně dotaženo do povedeného finále. Taxi úvod velmi lehce svou mystery atmosférou připomene geniální horor Dead End (2003). ()

Reklama

Reklama