Reklama

Reklama

Lauren Wildeová, uznávaná dokumentaristka a spisovatelka románů o reálných zločinech, přijíždí za účelem sběru informací do své nové knihy do malého městečka v Oregonu. Právě toto místo, Hillsdale, totiž blízce souvisí s chladnokrevným masakrem, za nějž bude už za pár dní popraven mladík jménem Kevin Reese. Jak ale Lauren zjišťuje, zdaleka ne všechny důkazy jsou tak pádné, jak se každý kolem tváří. A co víc, ledacos napovídá, že oním psychopatickým pětinásobným vrahem zdaleka nemusí být Reese. Taková zápletka pochopitelně musí být rozluštěna, a tak se spisovatelka noří do případu stále hlouběji, což nakonec stojí jednoho z jejích pomocníků život. Co se vlastně stalo v Hillsdale? A proč muselo být prolito tolik krve? Pravda se musí dostat na povrch stůj co stůj v kanadském kriminálním dramatu z roku 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý thriller s krimi nádechem a trochou akce. Na můj vkus tu bylo až málo napětí. Příběh muže odsouzeného za vraždu je zajímavý a v průběhu děje se celkem pěkně rozvijí. Filmu nechybí zvraty a nečekaná odhalení. Ze všeho nejvíc se mi ale líbil závěr, který do poslední chvíle opravdu nečekaný. ()

dawid 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne a ne! Herecké výkony za hranicí dobrého vkusu, nesympatické figury (všechny), televizní zpracování, absence atmosféry... K tomu si připočtěte dokumentaristku, jejíž postava šustí papírem tak nahlas, že přehlušuje i horkou tužkou psané dialogy. Strašně nerad píšu negativní komentáře, ale tady to prostě jinak nejde. Proč tedy ta jedna hvězdička? Za těch pár záběrů kanadské venkovské krajiny, ze které cítím tajemné chvění - i kdyby to někdo natočil jen přes čočku mobilního telefonu... P.S.: Je náhoda, že zde není uvedeno jméno režiséra nebo film opravdu nikdo nerežíroval? Přikláním se k variantě 2 :-) (22. 11. 2010) ()

Michalee 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, kde i já, který obvykle nechápe zápletku, od půlky filmu vím, jak tohle dopadne... Konkrétně od scény, kde je útok na kameramana, za mě 40% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama