Reklama

Reklama

Dan Oniroku nawa to hada

  • Japonsko 団鬼六 縄と肌

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelnej mazec!! Šíleně násilnej japonskej pinku exploitation, fakt síla. Intenzivní násilí a ponižování všeho možnýho druhu, chvílema jsem fakt kroutil hlavou. Mučení hlavní hrdinky banány a následné "kouzlo" s vejcem, kdy je nucena ho rozdrtit vagínou ... kdy se jí to nakonec podaří a divák sleduje, jak z ní teče bílek s žloutkem, no to mě po..r!!! :-))) Fakt slušně hustej film, kterej je sice docela samoúčelnej svojí přehlídkou násilí, ale prostě to je pecka!!! Aspoň pro příznivce žánru ... Je to něco ve stylu klasiky Sex and Fury (1973). Co ztrácí na celkovém dojmu, to dohání na obrovské porci agrese,vulgarity, násilí atd. Mazec!!!!! ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Přehlídka násilí na ženách, svazování, znásilňování, střílení. Hra s banánem a drcení vejce v pochvě. ()

Reklama

bolan 

všechny recenze uživatele

Dan Oniroku series Nawa to hada lišící se od jiných Dan Oniroku series tím, že je to napůl akční a že rvou ženským do pochvy vejce, aneb Japonec byl v erotice vždycky nadčasový. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa "DAN ONIROKU" ingrediencie preniesli na pôdu ktorú sKULTivoval Norifumi Suzuki v SEX AND FURY. Aj hlavná sexi pomstiteľka (myslím, že je to opäť NAOMI TANI) je podobná REIKO IKE a celkovo je táto samurai - s/m variácia pre fanúšikov dôstojným a pomerne zábavným epigónom. (13.10.2009) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama