Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biografie americké rockové kapely The Beach Boys, která obsahuje interview, televizní záběry z koncertů, televizní klipy z filmů a televizních show, ve kterých se objevili. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Paity 

všechny recenze uživatele

Neví, takhle si nepředstavuji dokument. Je to spíše taková uvolněná pokecaná s plážovými hochy, kteří snili svůlj americký sen a také si ho vysnili. Nic víc. ()

Reklama

Deverant 

všechny recenze uživatele

Nudně adorační, minimálně informativní a hnusně reakcionářské. Reagan má rád The Beach Boys a The Beach Boys mají rádi Reagana, hrajeme ty pěkné písničky pro povzbuzení vlastenectví, drogy jsou špatné, album Pet Sounds se ostatním členům kapely hned děsně líbilo, Smile byla jen taková ujetá toxická hloupost, kamarádění s Mansonem? ne jistě ne, atd. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moc rozhovorů a málo hudby? Ale kdeže, naopak! Těch postřehů a zajímavých hostů tam mohlo být daleko víc. Jenže to by zase nestihlo odeznít tolik hitů. A tak spíš než dokument je toto sestřihaný záznam live koncertů z celé éry plážových kořenů, který občas proloží nějakou glosou vousatý nahatý chlápek ležící v posteli. Mimochodem, vousatých chlápků tam je opravdu hodně. Kdy že byly vynalezeny žiletky? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama